Vedete

Sheryl Crow, hartuita sexual in timpul turneului lui Michael Jackson

Articol scris de UTV Data publicării:

Cantareata Sheryl Crow a vorbit deschis despre traumele pe care le-a suferit in trecut din cauza lui Michael Jackson, in cadrul unui interviu pentru The Telegraph, dezvaluind faptul ca a fost hartuita in repetate randuri de Frank DiLeo in timpul turneului lui Jackson din 1987.

Mai exact, se pare ca Frank DiLeo a amenintat-o ca-i va distruge cariera daca-i va refuza avansurile, dupa care a spus presei ca aceasta ar fi fost indragosita in secret de Jackson, in contextul in care aceasta facea parte din backing vocals in turneul din 1987, pe atunci avand 25 de ani.

''Naivitatea este un lucru asa de frumos. A fost incredibil din toate punctele de vedere pentru o persoana tanara si dintr-un oras mic sa vada lumea intreaga si sa lucreze cu unul dintre cele mai mari staruri ale muzicii pop, dar am primit si o lectie dura despre ce se intampla în industria muzicala. E interesant sa ma intorc acum in trecut si sa revizitez unele dintre lucrurile si experientele vechi care au venit la pachet cu intreaga aventura si sa le compar cu unde suntem acum ca societate. Sa fiu capabila sa maschez toate hartuirile sexuale pe care le-am indurat in timpul turneului lui Michael Jackson si sa vorbesc despre ele in mijlocul miscarii #MeToo... Pare ca am evoluat enorm, dar, intr-un fel, pare ca inca n-am depasit acel moment.”, a declarat cantareata pentru The Telegraph.

Mai mult, Sheryl a declarat ca dupa ce i-a respins avansurile sexuale, odata intoarsa acasa s-a luptat mult timp cu despresia.

De asemenea, Crow a facut referire la hartuirea sexuala si in versurile piesei ''What I Can Do For You'', dar si pe ''The Na-Na Song'', versuri care suna cam asa: ''Frank DiLeo's dong/Maybe if I'd have let him I'd have had a hit song.''

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: andreea din , utv , sheryl crow , u news , mj

Partenerii Nostri