Vedete

Smiley si Gina Pistol au devenit parintii unei fetite de nota 10!

Articol scris de UTV Data publicării:

New parents in town! Asteptarea a luat sfarsit pentru Smiley si Gina Pistol, care astazi, 9 martie, si-au tinut pentru prima oara in brate fetita si au devenit parinti cu acte in regula! <3

Vestea cea mare a fost facuta chiar de Smiley, printr-un filmulet scurt postat pe contul lui de YouTube, in care ne arata cum a fost atmosfera dinaintea venirii pe lume a micutei.

“Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatoasa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta.

Sunt primele ore din cea mai frumoasa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:)

Gasiti mai jos imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a scris Smiley in descrierea videoclipului.

Felicitari, guys! Familia UTV va doreste sanatate maxima si momente pline de bucurie traite la maximum alaturi de micuta voastra! 

P.s. Asteptam si piesa ''Suntem 3''! :)) :D 

Partenerii Nostri