SPORTS-OLY-SNOOP-DOG-PT
Vedete Foto: Profimedia/Snoop Dogg

Snoop Dogg va comenta Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Articol scris de UTV Data publicării:

Rapperul Snoop Dogg a anuntat ca s-a alaturat echipei de comentatori si consultanti ai Jocurilor Olimpice de la Paris, care vor incepe pe 26 iulie 2024. Artistul american va comenta pentru postul de televiziune american NBC, realizand si reportaje regulate pentru emisiunea olimpica Primetime Show.

"Am crescut urmarng Jocurile Olimpice si sunt foarte incantat de perspectiva de a putea urmari toti acesti atleti incredibili la Paris. Competitia va fi extraordinara si, bineinteles, eu voi aduce marca "Snoop". Vor fi niste Jocuri Olimpice epice", a declarat artistul, potrivit News.ro.

Snoop Dogg la meciul de NFL din 2023

Snoop Dogg alaturi de mai multi sportivi americani

Snoop Dogg a aparut intr-o reclama promotionala alaturi de sportivii americani Snui Lee (gimnstica), A'ja Wilson (baschet), Jagger Eaton (skateboarding) si duo-ul Kelly Cheng si Sara Hughes (volei pe plaja), cu care a discutat despre Jocurile Olimpice si disciplinele lor respective.

"Pe toata durata jocurilor, Snoop va sta alaturi de Mike Tirico, gazda Jocurilor Olimpice de la NBC, si va aduce prespectiva sa unica asupra a ceea ce se intampla la Paris pentru o audienta larga de americani in prime-time. El va explora reperele emblematice ale orasului, va asista la competitiile si evenimentele olimpice si va vizita sportivii, prieteni si familiile acesotra", a precizat reteaua intr-un comunicat de presa.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri