Vedete

Sora lui Britney Spears, Jamie Lynn Spears, i-a dat replica artistei! Afla aici de ce se cearta cele doua surori!

Articol scris de UTV Data publicării:
Jamie Lynn Spears a insistat ca a incercat sa o ajute pe sora ei mai mare, Britney Spears, sa puna capat tutelei.
 
Actrita si cantareata, in varsta de 30 de ani, a oferit primul ei interviu de lunga durata despre relatia ei cu sora ei, de la incetarea mandatului de tutela al lui Britney, dupa 13 ani, in noiembrie.
 
Vorbind pentru Good Morning America, Jamie Lynn a insistat ca „nu a facut nicio masura pentru a face parte din ea" si ca a facut tot ce a putut pentru a-o ajuta pe Britney sa dizolve aranjamentul legal.
 
„Intotdeauna am fost cel mai mare sustinator al surorii mele", a inceput ea. „Asa ca, atunci cand a avut nevoie de ajutor, am stabilit modalitati de a face, am facut tot posibilul sa ma asigur ca are contactele de care avea nevoie pentru a putea merge mai departe si a pune capat acestei tutele si, pur si simplu, sa inchei toate astea pentru familia noastra. Daca va fi provoaca atata discordie, de ce sa o continui?", declara Lynn.
 
Declaratiile lui Lynn sunt total opuse cu cele ale lui Britney, cantareata acuzand-o pe sora ei de lipsa de ajutor, fapt ce a determinat-o sa-i dea unfollow pe Insta! Oare i-a dat si in realitate?:))
 
"Toata lumea are o voce si ar trebui auzita. Deci, daca ea a vrut sa vorbeasca cu alti oameni, atunci am facut-o, am stabilit asta. Am vorbit chiar si cu echipa ei de avocati anterioare si asta nu s-a terminat bine in favoarea mea. Deci am facut pasii pentru a ajuta, dar de cate ori pot face pasii fara ca ea sa treaca pe usa.''
 
Anul trecut, Britney i-a spus unui judecator ca a vrut sa-si dea familia in judecata pentru implicarea lor in aranjamentul juridic si a continuat sa-i dea pe retelele de socializare. 
 
Declaratiile lui Lynn sunt total opuse cu cele ale lui Britney, cantareata acuzand-o pe sora ei de lipsa de ajutor, fapt ce a determinat-o sa-i dea unfollow pe Insta! Oare i-a dat si in realitate?:))
 
Despre starea actuala a relatiei lor, Lynn a spus: „Acea iubire este inca acolo, 100 la suta. Hm, imi iubesc sora. Am iubit-o si am sustinut-o doar si am facut ceea ce este bine pentru ea, iar ea stie asta. Deci nu stiu de ce suntem in aceasta pozitie acum."
 
Britney, in varsta de 40 de ani, i-a atras atentia recent surorii sale pentru ca a interpretat melodia, "Till the World Ends", la Radio Disney Music Awards 2017. 
 
Jamie Lynn a recunoscut in interviu ca a fost confuza in legatura cu acel comentariu, deoarece reprezentatia a fost un tribut in onoarea surorii ei: "De fapt, am vorbit cu ea despre asta", a spus ea. „M-am lamurit cu faptul ca nu cred ca ea personal este suparata pe mine din cauza asta, sincer, nu stiu exact ce o deranjeaza.", a incheiat sora mai mica a cantaretei!
Etichete: utv , unews , britney spears

Partenerii Nostri