justin-bieber
Vedete

Sotia lui Justin Bieber a raspuns afirmatiilor despre o posibla sarcina! 

Articol scris de UTV Data publicării:

Justin și Hailey Bieber sunt căsătoriți de trei ani, iar mulți fani se întreabă când tânărul cuplu ar putea întemeia o familie. Fotomodelul în vârstă de 25 de ani a dezvaluit care este situația pentru deveni mamă.

„Există acest lucru care se întâmplă cu femeile când te căsătorești. Toată lumea presupune întotdeauna că: mai întâi vine dragostea, apoi vine căsătoria, apoi vine copilul. Ei bine, ce zici de toate lucrurile pe care vreau să le realizez în afacerea mea?" întrebă Hailey.

„Cred că aveam înrădăcinat în cap că voiam să am copii imediat dupa nunta și că voiam fim parinti tineri. Apoi am împlinit 25 de ani și mi-am zis, sunt încă super, super tânără!" a continuat Hailey.

De asemenea, Justin pare să fie de acord cu sotia sa, pentru a-și lua ceva timp înainte de a avea copii. Într-o postare pe Instagram din iulie 2019, cântărețul „Peaches" a postat o fotografie cu el alături de Hailey la Disney World și a scris: „Într-o zi voi face întâlniri cu fiica noastra... fără să sugerez nimici. Vreau doar să mă bucur de tine singur pentru o vreme!"

De asemenea, Justin i-a spus lui Ellen DeGeneres în decembrie 2020 că, deși dorește să aibă mai mulți copii, îi lasă soției sale decizia de cati vor face. „Voi avea atât de mulți [copii] câți își dorește Hailey", a spus el.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri