kanye
Vedete

SPOTTED! Kanye West are o noua iubita? Afla cine este actrita care l-a cucerit pe rapper!

Articol scris de UTV Data publicării:

Oare o sa-l detroneze cineva pe Kanye la capitolul "viata mea amoroasa si alegerile random pe care le iau?" Not a chance! :D

Dupa ce a declarat ca-i place compania modelului Vinetria si ca intre ei exista mai mult decat o simpla idila, rapper-ul si-a dat refresh si a iesit la date cu actrita Julia Fox, in Miami.

Sa fie oare acesta modul prin care Kanye vrea sa treaca peste Kim? Hmmm... Oare toate femeile acestea sunt doar relatii de rebound? Of, Kim, se pare ca l-ai ranit mai rau decat te asteptai si nicio femeie nu poate sa fie suficient de buna pentru el...asa ca le schimba ca pe sosete! Macar isi ia sosete de brand :D

Potrivit fotografiilor obtinute de cei de la TMZ, Ye si Julia au petrecut some quality time la restaurantul Carbone si s-au bucurat unul de compania celuilalt.

Pentru date-ul neasteptat, rapper-ul a ales sa mearga la sigur, in materie de fashion... macar la capitolul asta sa fie ceva simgur, asa ca a purtat o jacheta neagra lejera, in timp ce Julia a ales un top cu un corset din denim si blugi.

Reprezentantii celor doi nu au comentat, inca, fotografiile, insa ne e foarte clar ca cei doi sunt singuri si liberi ca pasarile cerului sa zburde si sa faca ce vor ei.

Kim i-a cerut divortul lui Kanye in februarie 2021, iar in aprilie cei doi au acceptat custodia comuna acelor 4 copii ai lor, in timp ce Julia a sugerat faptul ca s-a despartit de sotul sau, Peter Artemiev, intr-o postare inflacarata pe Instagram, facuta chiar la sfarsitul anului. Julia si fostul sau sot au impreuna un fiu de 11 luni.

 

Partenerii Nostri