Vedete

Starul BTS, RM, vorbeste deschis despre presiunea pe care o simte din partea publicului

Articol scris de UTV Data publicării:
In timpul unui interviu pentru Vogue Korea, startul BTS, RM, a recunoscut ca „se lupta” cu asteptarile celor din jur cu privire la cariera sa, spunand ca uneori simte ca sunt mult prea mari.
 
"Chiar daca o sa lucrez intr-un domeniu complet diferit in viitor, oamenii se vor astepta sa realizez ceva maret si s-ar putea sa nu ma pot ridica la nivelul acestor asteptari", spune RM.
 
Vedeta a vorbit apoi despre presiunea care vine odata cu succesul la o varsta frageda, mentionand ca trupa BTS a debutat cand el avea 20 de ani, in prezent avand 27 de ani. De asemenea, RM a explicat ca alte persoane creative, cum ar fi pictorii, au cariere mai lungi si cateodata debuteaza la 40 sau chiar la 60 de ani.
 
"De aceea vreau sa am longevitatea pe care o au pictorii", a continuat el. "Unele persoane spun ca este mai important sa te concetrezi pe prezent decat pe visele tale. Au dreptate si sunt de acord cu ei. Nu este bine ca societatea sa preseze oamenii sa aiba un vis, dar si visele sunt importante. Sper ca mai sunt oameni care inca mai au acel copil in adancul inimii lor care crede in visul lui."
 
Printre altele, RM a mai spus: „Drumul poate deveni greu daca incepi sa fi invidios pe alti artisti. Exista atat de multi cantareti remarcabili si intotdeauna va exista un flux nesfarsit de artisti noi”.
Etichete: utv , rm , unews , bts

Partenerii Nostri