Vedete

Steve Harwell, solistul trupei Smash Mouth, a murit la 56 de ani

Articol scris de UTV Data publicării:

Managerul trupei a declarat ca artistul in varsta de 56 de ani se afla in stadiul final al unei insuficiente hepatice si ca primea ingrijiri de sfarsit de viata la domiciliul sau, conform BBC.

Intr-o declaratie, Robert Hayes spune ca Harwell a murit la casa lui din Idaho, “alaturi de familie si prieteni”. Smash Mouth a avut o serie de hituri intre anii 1990 si 2000 cu piese precum “All Star”; “Walkin’ on the Sun” si “I’m a Believer”.

Artistul s-a luptat toata viata cu alcoolismul, a fost diagnosticat cu o afectiune cardiaca, cardiomiopatie, in anul 2013 si, ulterior, cu o afectiune neurologica care i-a afectat memoria si vorbirea. Decizia finala de a parasi Smash Mouth a venit dupa ce a aparut in stare de ebrietate la un spectacol in nordul statului New York, unde a fost filmat in timp ce isi cauta cuvintele sa vorbeasca si tipa la public.

Fostul manager al trupei Smash Mouth, Robert Hayes, a confirmat pentru presa americana starea in care se afla artistul la data de 3 septembrie… “Steve nu mai are mult de trait iar in acest moment este ingrijit de logodnica.”

“Am incercat atat de mult sa trec cu putere peste problemele mele de sanatate fizica si mentala si sa cant in fata voastra pentru ultima oara, dar pur si simplu nu am fost in stare”. A spus Steve in 2021 cand si-a anuntat retragerea din trupa.

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri