Vedete

SZA: „Urasc sa fiu afara mai mult decat pot explica.''

Articol scris de UTV Data publicării:

Cu totii ne lovim cel putin o data in viata de anxietate sau depresie, in special, in ultima perioada, in care pandemia ne-a adus schimbari majore in ceea ce priveste stilul de viata si nu numai. Ei bine, printre cei care se confrunta cu astfel de stari se afla si celebritatiile, care, in ultima perioada, au inceput sa vorbeasca din ce in ce mai des despre problemele de sanatate mintala.

Ei bine, pe lista celebritatilor se afla si SZA, care a tot vorbit despre anxietate si despre modul in care-i afecteaza viata.  Daca va amintiti bine, anul trecut, artista a vorbit deschis despre cat de coplesita e de anxietate, in special atunci cand trebuie sa mearga la evenimente. Tocmai de aceea, artista a anuntat la acea vreme ca nu va mai da niciodata interviuri.

Un an mai tarziu, SZA a atins din nou acest subiect, de aceasta data prin intermediul retelelor de socializare. Drept urmare, arista a postat recent pe contul ei de Instagram o serie de fotografii de la Billboard Music Awards 2021 cu descrierea: „Urasc sa fiu afara mai mult decat pot explica. Chiar sufar de anxietate debilitanta si singurul motiv pentru care postez aceste poze este pentru ca le-ati fi gasit oricum”.

 Mai mult, inainte de ceremonia de premiere, SZA a postat pe Twitter: „Am prea multa anxietate sa fiu afara, va implor sa nu ma mai invitați in locuri.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 Ok, deci, daca anul trecut a anuntat ca nu va mai acorda interviuri, de aceasta data anunta, cu alte cuvinte, ca nu va mai raspunde de acum invitatilor primite din partea organizatorilor. 

Etichete: andreea din , utv , unews , sza

Partenerii Nostri