MTV EMAs 2022 - Show
Vedete Foto: Taylor Swift la premiile MTV 2022

Taylor Swift a fost in depresie un an de zile din cauza lui Kim Kardashian

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa ce Taylor Swift a negat în 2016 ca i-ar fi dat acordul lui Kanye sa scrie un vers obscen despre ea, sotia acestuia la acea vreme, Kim Kardashian a publicat o inregistrare telefonica dintre Taylor si Kanye din care reiesea ca artista ar fi ok cu acel vers.

Taylor a explicat ulterior ca inregistrarea era editata, dar cu toate acestea scandalul mediatic a daramat-o psihic. A urmat un an foarte greu in care Taylor a iesit din viata publica, s-a mutat intr-o tara straina,  a locuit intr-o casa cu chirie si si-a indepartat persoanele apropiate pentru ca simtea ca nu mai poate avea incredere in nimeni. In acea perioada Taylor era convinsa ca nu va putea depasi acest moment.

A urmat albumul Reputation in care Taylor a abordat subiectele care o macinau, iar sustinerea oamenilor dupa acea lansare a ajutat-o sa lase in urma un episod trist din viata ei.

Toate aceste dezvaluiri au fost facute de artista într-un interviu amplu pentru publicatia Time, dupa ce acestia au numit-o Personalitatea anului 2023.

Taylor Swift The 1989 World Tour Live In Manchester

Taylor Swift a fost desemnata “personalitatea anului 2023” de revista Time

In varsta de 33 de ani, cantareata Taylor Swift, care s-a remarcat initial in muzica country, a adaugat astfel o noua recompensa pe lunga ei lista de succese si de recorduri, in contextul in care albumele sale si reeditarile acestora ocupa frecvent locuri in clasamentele muzicale americane, asa cum se intampla in prezent cu materialul discografic “1989”, aflat in fruntea topului Billboard 200, conform Agerpres.

“O mare parte din ceea ce a realizat Taylor Swift in 2023 este incomensurabil (…) Ea s-a angajat pentru a da valoare visurilor, sentimentelor si experientelor oamenilor, in special ale femeilor, care se simteau neglijate si cu regularitate subestimate”, a declarat redactorul-sef al revistem Time, Sam Jacbos.

Revista Time a publicat luni si lista finalistilor din acest an: alaturi de Taylor Swift, figureaza liderii rus si chinez, Vladimir Putin, respectiv Xi Jinping, regele britanic Charles al III-lea, preşedintele Rezervelor Federale ale Statelor Unite, Jerome Powell, precum şi CEO-ul OpenAi, Sam Altman, grevistii de la Hollywood, procurorii care l-au pus sub acuzare pe Donald Trump si personajul Barbie, aflat in centrul filmului cu cele mai mari incasari din acest an.

 

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri