Vedete

Te asteptai la asta? Dwayne „The Rock” Johnson s-a apucat de muzica!

Articol scris de UTV Data publicării:

Stii vorba aia, da? Niciodata nu spui niciodataaaa! Sincer, acum imi suna in cap refrenul Andrei... si tie, nu?  :)) Ok, ok, ok sa revenim la subiect! Nu de alta, dar e prea tare ce s-a intamplat! Daca ''ieri'' celebrul si neinfricatul actor Dwayne „The Rock” Johnson punea stapanire pe box office, afla ca astazi, maine sau poimaine, who knows, sunt mari sanse ca The Rock sa cucereasca si topurile muzicale. Pam, paaaaam!

Cum? Pai, in cazul in care inca nu esti la curent cu vestile, actorul s-a apucat de cantat si a dat prima bucata rap! Practic s-a lansat in muzica si trebuie sa recunoastem ca nu suna rau deloc. Ba chiar ma intreb... oare de ce nu s-a lansat mai demult?

Ok, stai putin, ca simt ca nu am zis tot. Practic, pentru inceput, omul a dat o strofa pe piesa rapperului Tech N9ne, ''Face off'' si, asa cum ziceam mai sus, flow-ul e la el acasa. Si cum noua ne place, mai mult ca sigur ca odata ce e pe piesa... si lui ii place. Deci sunt toate sansele sa auzim, in curand, un single de la el, mai ales ca a zis-o clar ca iubeste muzica. Ohhh, The Rock, te credem pe cuvant! Patosul ala... mai rar!<3

Apropo, Dwayne sta bine si pe compozitie, drept urmare acesta si-a compus singur versurile de pe piesa, vorbind despre „motivatie, putere si a fi mereu dornic de mai mult”. Well done, man! Sincer, ce altceva putea transmite The Rock daca nu motivatie si putere? 

„Iubesc muzica. Oricand pot sa inserez in filmele in care joc si niste elemente muzicale, o fac cu cea mai mare placere.”, le-a spus Dwayne celor de la Variety.

Inca ceva! Piesa asta nu e la intamplare, deparece actorul se declara fan infocat Tech N9ne, pe care zic sa-l asculti, deoarece  e ce trebuie omul. Dwayne si Tech s-au intalnit prima oara pe platoul de filmare pentru serialul ''Ballers''. 

Probabil ca daca il urmaresti pe The Rock pe Instagram o sa vezi ca are mai multe postari cu muzica rapperului.

„Multi dintre prietenii mei sunt artisti hip hop  si am fost intrebat de cativa daca nu sunt dispus sa fac o colaborare. Dar trebuia sa simt ca e momentul potrivit. Cand Tech mi-a scris, știam ca vreau ca treaba asta sa se intample.”, a adaugat Dwayne.

Acum ca stii care e treaba, fugi si da-i un play piesei ''Face Off'' si vezi cum ti se pare. Noi am apasat butonul de LIKE. :D 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri