Vedete

Tentativa de jaf la casa lui Drake!

Articol scris de UTV Data publicării:

Drake a avut, din nou, parte de o supriza neplacuta in momentul in care o femeie inarmata cu un cutit a incercat sa patrunda in casa acestuia, in valoare de 100 de milioane de dolari,  semn ca, totusi, trebuie sa mai lucreze la securizarea casei.

Mai exact, politia in Toronto a intervenit imediat la fata locului si a confirmat arestarea femeii, in afara locuintei rapper-ului, dupa tentativa de jaf a acesteia.:"Nu a reusit sa patrunda in casa si nimeni nu a fost ranit. Nu este clar ce facea la resedinta, insa nu comunicase in vreun fel cu proprietarul casei."

Desi in declaratia politistilor nu a fost mentionat vreun act violent din partea femeii, se pare ca, potrivit declaratiei unei surse pentru Torontio Sun,  unul dintre paznicii lui Drake ar fi fost lovit cu o teava din metal.  De asemenea, nici prezenta lui Drake in casa, la momentul incidentului, nu a fost confirmata.

Se pare ca Drake e urmarit de intamplari de genul, deoarece daca ne amintim bine, in 2017, o  alta femeie a fost arestata in locuinta lui Drake din L.A., dupa ce a patruns in casa acestuia si a inceput sa bea sifon, apa si alte sucuri din resedinta artistului. Mesha Collins avea 24 de ani si nu a furat sau deteriorat nimic din casa lui Drake, insa a fost arestata cu o cautiune de 100.000 de dolari.

 

Etichete: drake , unews , andra brebu

Partenerii Nostri