Vedete

The Weeknd a adoptat un nou stil de viata

Articol scris de UTV Data publicării:
Intr-un interviu acordat celor de la GQ, The WEEKND a marturisit ca a renuntat la stilul de viata distructiv si a inceput sa adopte obiceiuri mai sanatoase. Stilul de viata abordat se numeste sober lite si se refera la o abstinenta care nu este dusa pana la capat, ci doarme jumatate.
 
Mai exact, artistul a spus ca a reunat sa se mai autodistruga cu droguri si alcool, bea rar si se relaxeaza fumand marijuana. Cantaretul a vorbit si despre faptul ca ani de zile a folosit drogurile ca un mecanism de adaptare, incercand sa-si gaseasca locul. „Ma gandeam tot timpul ca am nevoie de ele. Nu depuneam niciun efort pentru a-mi da seama cum sa nu le mai folosesc. Am petrecut ultimii ani încercabd sa fac asta si ii multumesc lui Dumnezeu ca nu mai am nevoie de ele. Pentru ca pentru multi oameni, aceasta renuntare e extrem de grea. Dar am stiut ca nu le mai vreau." .
 
Ba mai mult, Abel a recunoscut ca-si doreste o familie si pentru asta are nevoie sa aleaga calea echilibrata sis a renunte la adictiile grave. Cat despre planurile sale musicale, se pare ca pregateste un super album, declarand ca este albumul pe care si-a dorit intodeaua sa-l faca.
 
Abia asteptam sa auzim ce ne pregateste si sa ne dea piese de pus pe repeat!
Etichete: utv , the weeknd , unews , andra brebu

Partenerii Nostri