The-Weeknd
Vedete

The Weeknd va fi co-autor si star al unui serial marca HBO!

Articol scris de UTV Data publicării:

Guuuys! Daca sunteti fanii muzicii lui The Weeknd, aflati ca urmeaza sa fiti si fanii noului serial pe care il pregateste pentru HBO, al carui co-autor va fi nimeni altul decat The Weeknd.  Da, da, da, evident ca acesta va si starul serialului. So stay tuned!

Mai mult, potrivit Variety, mult asteptatul serial se numeste ''The Idol'' si spune povestea unei cantarete pop care incepe o relatie cu un proprietar enigmatic al unui club din Los Angeles, care este liderul unui cult secret.

Deci, cu alte cuvinte, The Weeknd va fi co-scenarist si producator  impreuna cu Reza Fahim si Sam Levinson, in timp ce Joseph Epstein va fi scenarist, producator executiv si showarunner.

Ah si nu, nu este prima oara cand artisul face parte din productia unui film, deoarece, acesta a mai jucat intr-un episod din serialul animat cult ''American Dad'' din 2020 si, de asemenea, si-a jucat si propriul rol in filmul ''Uncut Gems'', alaturi de Adam Sandler.

Cat despre data lansarii, din pacate, nu se stiu prea multe detalii, insa mai mult ca sigur The Weeknd va avea grija sa ne anunte prin intermediul reytelelor de socializare.

Nu-i asa, The Weeknd?

Etichete: andreea din , the weeknd , actor , hbo , serial

Partenerii Nostri