The BRIT Awards 2020 - Show
Vedete

Trailer-ul documentarului despre viata lui Billie Eilish este on!

Articol scris de UTV Data publicării:

Primul trailer al mult asteptatului documentar despre viata lui Billie Eilish si-a facut aparitia pe social media, fanii devenind si mai nerabdatori de aparitia acestuia. 

The World'Primul trailer al mult asteptatului documentar despre viata lui Billie Eilish si-a facut aparitia pe social media, fanii devenind si mai nerabdatori de aparitia acestuia. s A Little Blurry, este in regia lui R.J, Cutler, si pune accentul pe procesul de creatie din spatele albumului de debut al artistei, When We Fall Asleep, Where Do We Go, dar si pe viata sa personala. 

Mai mult, Billie ne arata cat de importanta este legatura pe care o are cu fanii si cat de mult comunica cu acestia, in mod direct, de fiecare data cand simte nevoia sa isi arate aprecierea si recunostiinta fata de acestia, in special atunci cand merge la concerte.

Pe langa cele mentionate, documentarul are o incarcatura emotionala extrem de mare, deoarece Billie ne arata imagini cu ea de cand era mica si atinge si puncte sensibile legate de problemele de sanatatea mentala cu care se confrunta majoritatea adolescentilor. 

''Este un moment oribil sa fii adolescent. Copii sunt depresivi. Ma uit la multime si vad ca fiecare trece prin ceva. Si eu am probleme,.'' spune Billie in trailerul documentarului ce ureaza a fi lansat pe 26 februarie 2021.

 So, daca inca nu ai vazut trailerul, acum stii ce ai de facut. Inainte de a-i da un play, pregateste te sa te lupti apoi cu o doza imensa de curiozitate si nerabdare. Pentru ca da, ce-i drept, doar una e Billie Eilish, asadar si documentarul va fi pe masura! 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: utv , billie eilish , trailer

Partenerii Nostri