Site Cover (1)
Vedete Foto:Facebook/ Yakki si Anne Bagu

Trapperul Yakki a fost retinut de politie dupa ce si-a agresat iubita. Vecinii au sunat la 112

Articol scris de UTV Data publicării:

Trapperul Yakki, pe numele sau real Dutoniu Mihai Denis, in varsta de 19 ani, este retinut de politie pentru 24 de ore, fiind acuzat de violenta domestica si distrugere. Artistul si-a agresat fizic iubita, in varsta de 20 de ani, conform Digi FM.

Un vecin a apelat serviciul de urgenta 112 in jurul orei 11:50, sa anunte ca se aud tipete de femeie pe scara blocului. Politistii ajunsi la fata locului au luat legatura cu iubita trapperului, Bagu Anne Mary. Aceasta le-a spus ca a fost agresata fizic de Yakki in urma unui conflict izbucnit pe fond de gelozie.

Anne-Bagu-poza

Yakki a patruns in apartamentul vecinei, unde a agresat-o fizic pe Anne Bagu

"În fapt, la data de 19 decembrie 2023, în jurul orei 11.50, Secția 2 Poliție, a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că la o adresă, din Sectorul 1, se aud țipete de femeie, pe casa scării. Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, au luat legătura cu o femeie, în vârstă de 19 ani și au constatat faptul că ar fi avut loc un conflict între aceasta și concubinul său, un tânăr în vârstă de 20 de ani, în urma căruia acesta ar fi agresat-o fizic și ar fi distrus mai multe bunuri din locuință.

În același context, persoana vătămată ar fi ieșit din apartament și ar fi intrat în locuința unei alte femei, pentru a se aplana conflictul. Ulterior, bărbatul ar fi pătruns în apartamentul vecinei, unde ar fi distrus bunuri și din respectiva locuință și ar fi agresat-o fizic, din nou, pe persoana vătămată.

În urma primelor verificări, s-a mai stabilit faptul că, în urmă cu o zi, la data de 18 decembrie 2023, persoana vătămată ar mai fi fost agresată fizic de către bărbatul în cauză. Polițiștii l-au depistat pe bărbat, acesta fiind condus la sediul secției, în vederea audierii.

Împotriva tânărului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, de către polițiștii Secției 2, pentru o perioadă de 5 zile. În baza probatoriului administrat, față de cel în cauză a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de violență în familie și două infracțiuni de distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1", se arata in comunicatul Politiei.

yakki-si-anne-bagu-poza-facebook

Partenerii Nostri