Vedete

Travis Scott pentru prima data pe scena dupa tragedia din 2021

Articol scris de UTV Data publicării:

Travis Scott a cantat pentru prima data in fata multimii dupa mult timp de la Festivalul Astroworld din 2021, evenimentul tragic din 5 noiembrie care a dus la moartea a 10 persoane. Potrivit TMZ și Rolling Stone, Scott a interpretat un set foarte scurt la o petrecere privata pre-Oscar, in Bel Air, California. Se pare ca au fost prezente o serie de celebritati, precum Leo DiCaprio, Venus si Serena Williams, YG si Tobey Maguire. Videoclipurile cu Scott interpretand „Sicko Mode" la eveniment au circulat pe tot internetul. 

Scott a facut mai avut aparitii publice de la tragedia Astroworld. In decembrie, a participat la un interviu cu Charlamagne tha God, unde a discutat despre consecinTele emotionale ale festivalului, rapperul a sustinut ca nu stia ca oamenii mureau in timpul spectacolului sau.

Scott se confrunta in prezent cu sute de procese care decurg din evenimentele care au avut loc la Astroworld. Comisia de Supraveghere si Reformă a Camerei a lansat, de asemenea, o investigatie asupra Live Nation în cadrul Festivalului din 2021. La inceputul acestei luni, Scott a anuntat o noua initiativa de siguranta a evenimentelor numita Project HEAL, structurata ca o „serie pe mai multe niveluri, pe termen lung de eforturi de filantropie si investitii centrate pe comunitate".

 

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri