Vedete

Travis Scott va suporta costurile de inmormantare pentru victimele Astroworld 2021 si returneaza banii pe bilete

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa ce s-au inregistrat zeci de procese de judecata impotriva lui Travis Scott, acesta a anuntat, in cele din urma, ca va suporta costurile de inmormantare pentru victimele tragicului incident de la Astroworld 2021. De asemenea, rapperul a facut un deal cu un serviciu online de consiliere, BetterHelp, pentru a le oferi o luna de terapie gratuita tuturor celor afectati de cele intamplate. Mai mult, Scott va returna banii tuturor celor care au participat la eveniment. 

De asemenea, asa cum ati auzit, Drake este si el implicat in tragedia de la Astroworld, motiv pentru care apare si numele lui in proces. Potrivit acuzatiilor, atat Scott, cat si Drake, care a fost invitatul surpriza al concertului, au incitat multimea atat de tare incat situatia a scapat total de sub control, timp in care masurile de siguranta nu au fost indeajuns sau nici macar adecvate. 

Potrivit Houston Chronicle, Travis Scott s-ar fi oprit de mai multe ori in timpul concertului sau de 75 de minute, cand a vazut ce se intampla in proximitatea scenei, cerandu-le fortelor de ordine sa se asigure ca totul este bine si sa-i ajute pe fani sa iasa din multime. Cu toate acestea, multimea a scapat de sub control, multe persoane fiind calcate in picioare la propriu, iar numarul de victime a a crescut rapid, depasind numarul medicilor prezenti la eveniment. Drept urmare, organizatorul evenimentului, Live Nation, este acuzat ca nu a reusit sa puna la dispozitie masuri de siguranta adecvate pentru multimea prezenta. 

In acest moment, anchetatorii inca incearca sa stabileasca ce a declansat totul. Cat despre Travis Scott, potrivit declaratiilor unei surse apropiate, acesta si-a anulat si urmatorul concert, programat pentru 13 noiembrie la Day N Vegas Festival,  deoarece este ''prea tulburat ca sa cante”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri