Vedete

Trupa Maneskin a pozat nud!

Articol scris de UTV Data publicării:

Membrii Maneskin si-au facut o aparitie de zile mari pe retele de socializare si au stranit tot felul de reactii din partea fanilor.

Grupul italian a dat lovitura cu un shooting nud, cu care cei 4 membrii ai trupei au reusit sa-si arate atitudinea e rockstaruri. ATENTIE: Sexiness Overload :)))!

Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi și Ethan Torchio reprezinta una dintre cele mai de succes trupe rock, care s-a bucurat de extrem de multa expunere dupa ce au reusit sa castige concursul Eurovision.

Cat despre shooting si poza…va dati seama ca de la poza sexy nu a lipsit nici descrierea, evident: “De ce atat de fierbinte?”, iar Damiano nu a ezitat sa dea un raspuns: “Pentru ca sunt italian”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Fanii au fost in delir si au aratat-o din primul minut de la postarea pozei pe contul trupei:“Aratati la fel de fierbinte chiar si imbracati", “Sunteti superbi”, in timp ce altcineva a scris:”Este prea mult!”

Tu ce parere ai? E sau nu e prea mult gestul facut de cei de la Maneskin?

Oricum ar fi, they are really hot, indeed!

Partenerii Nostri