Vedete

Tyler James, dezvaluiri socante despre Amy Winehouse

Articol scris de UTV Data publicării:

Cel mai bun prieten al cantaretei Amy Winehouse, Tyler James, a facut dezvaluri socante despre dependenta artistei de droguri, informatiile iesind la iveala in materialul scris de catre Tyler pentru The Mail On Sundey, acolo unde au fost atinse subiecte importante din viata artistei, precum dezintoxicarea din 2007 si relatia cu Blake Fielder-Civil.

Tyler si Amy au fost prieteni foarte buni inca din adolescenta, locuind o perioada impreuna intr-un apartament din Londra, acolo unde Tyler a fost martorul multor intamplari din viata artistei.

Drept urmare, potrivit marturiilor lui Tyler, Amy a adus droguri ilegal pe insula privata Mustique, acolo unde se afla si Bryan Adams,  iar in momentul in care acestea s-au terminat, Amy a intrat in sevraj puternic, fiind nevoie de ajutorul unui doctor local care a sedat-o puternic.

Mai mult, se pare ca in acel moment, Mick Jagger a incercat sa-l calmeze spunandu-i: „Stai linistit, omule, va fi bine. Oamenii din aceasta lume trec prin astfel de lucruri.”, continuand sa-i spuna ca Amy este un rock star, iar starile prin care trece sunt normale, deoarece „adicția face parte din proces.”.

Si asta nu e tot, deoarece Tyler povesteste cum, in perioada in care locuia cu Amy in apartamentul din Londra, aceasta a devenit prima oara dependenta de alcool, povestind cum in fiecare zi, la 11:00, mergea la un pub unde joaca biliard, si tot acolo obisnuia sa ia un shot o data la 20 de minute. Astfel, din cauza acestui obicei de a consuma alcool in timpul zilei, Amy a ajuns in diferite anturaje care au impins-o in capcana consumului de droguri.

De asemenea, Tyler povesteste cum, tot in acele circumstante, Amy l-a cunoscut si pe Blake Fielder-Civil, cel care i-a fost si sot in cele din urma si tot el fiind cel care a atras-o prima oara pe cantareata in capcana consumului de droguri. „Daca asta este singurul lucru care sta in calea mea de a fi cu el, atunci am s-o fac”, a spus artista la acea vreme.


Ei bine, cu toate ca Amy ii spunea lui Tyler ca nu o sa functioneze relatia cu Blake, din cauza faptului ca era dependent de heroina, ironia sortii a facut ca, in cele din urma, cei doi sa se casatoreasca in timp ce erau sub influenta alcoolului si a substantelor interzise.

Mai mult, Tyler a dezvaluit ca Amy i-a marturisit ca a cheltuit peste 500.000 de lire pe droguri. ''As fi putut să-mi cumpar o casa cu ei, as fi putut sa-ti cumpar o casa.”

Partenerii Nostri