Music Midtown 2019 - Day 2
Vedete ATLANTA, GEORGIA - SEPTEMBER 15: Rapper Travis Scott performs on day 2 of Music Midtown at Piedmont Park on September 15, 2019 in Atlanta, Georgia. (Photo by Scott Legato/Getty Images for Live Nation)

U Know | Afla tot ce nu stiai despre Travis Scott

Articol scris de UTV Data publicării:

U Know iti aduce informatii pe care nu le stiai despre artistul care reuseste sa inspire o intreaga generatie prin muzica lui si, mai nou, prin povestea lui de viata, deoarece drumul spre succes nu a fost unul chiar usor.

Travis Scott, pe numele sau real Jacques Webster sau baiatul ala obisnuit din Missouri, care acum a devenit un trendsetter in materie de muzica, cunoscut pentru piesele SICKO MODE, Butterfly Effect sau Goosebumps  provine dintr-o familie de muzicieni. Bunicul sau a fost compozitor de jazz, iar tatal sau a cantat mult timp muzica soul. ''De aici primesc toata teoria muzicii mele, de la tatal si de la bunicul meu.'', spune Travis. Well, cu asa radacini intelegem de unde vine sound-ul asta unic.

Apropo, stiai ca Travis isi inregistreaza piesele pe intuneric. Chiar si atunci cand e intr-un spatiu luminat obisnuieste sa se acopere cu ceva pentru a nu intra lumina. Yup, looks like a weirdo but we love him!

Afla mai multe lucruri interesante in materialul de mai jos.

P.s. SUBSCRIBE, LIKE & SHARE daca si tu esti fan Travis Scott si vrei ca si prietenii tai sa afle mai multe despre el! <3

Sursa foto: Getty Images

 

 

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri