Taylor Swift parents Andrea Swift, scott Swift are seen leaving siwft apartment in the Tribeca section of new york city today
Vedete Foto: ProfiMedia Images

Un fotograf a depus plangere impotriva tatalui lui Taylor Swift, acuzandu-l ca l-a agresat

Articol scris de UTV Data publicării:

O ancheta a fost deschisa marti in Australia, dupa ce un fotograf care o poza pe Taylor Swift s-a plans ca ar fi fost agresat chiar de tatal cantaretei, conform News.ro

"Politia a fost informata ca un barbat in varsta de 71 de ani a fost acuzat ca a agresat un barbat in varsta de 51 de ani la Neutral Bay Wharf", un terminal de feribot din nordul orasului Sydney, "înainte de a parasi locul faptei", a declarat Alicia McCumstie, o purtatoare de cuvant a politiei. “barbatul a raportat incidentul si ancheta este in curs de desfasurare", a adaugat ea.

Taylor Swift parents Andrea Swift, scott Swift are seen leaving siwft apartment in the Tribeca section of new york city today

In mod normal politia australiana nu dazvaluie identitatea persoanelor care fac obiectul unei anchete. Insa o sursa din cadrul politiei si presupusa victima, Ben McDonald, au declarat pentru AFP ca este vorba despre Scott Swift, tatal artistei.

McDonald a declarat politiei ca el o fotografia pe Taylor, aflata pe un iaht din portul Sydney, cand, potrivit spuselor sale, membrii din echipa de securitate ai vedetei au deschis o umbrela in fata lui pentru a-l impiedica sa fotografieze.

Dupa plecarea ei, fotograful a sustinut ca a fost “lovit cu pumnul in coaste” de un barbat. “N-am stiut cine era, dar m-am uitat la fotografii si l-am vazut tinand-o de mana pe Taylor Swift, era chiar tatal ei. A fost un soc, nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva, in 26 de ani”, a spus Ben McDonald.

Un purtator de cuvant de-al artistei a spus ca au existat imbranceli si un comportament agresiv din partea unor indivizi neidentificati, pe malul apei.

“Doua persoane s-au apropiat intr-o maniera agresiva de Taylor, au avut contact fizic cu personalul sau de securitate si au amenintat ca vor arunca o angajat in apa”, a declarat purtatorul de cuvand pentru AFP.

Cu toate acestea, el nu a facut niciun comentariu cu privire la presupusa agresiune care ar fi fost comisa de Scott Swift si nici nu a raspuns la solicitarile de clarificare a faptelor.

Pe retelele sociale, fanii cantaretei au sarit rapid in apararea celui pe care unii il numesc “Papa Swift”.

Etichete: taylor swift , familie

Partenerii Nostri