Vedete

Un nou atac a avut loc acasa la Harry Styles! Vezi aici cine este stalker-ul artistului care nu-I da pace!

Articol scris de UTV Data publicării:

The Stalker Is Back! Nu, nu la Rihanna, nici la Taylor Swift, ci chiar la Harry Styles!

Pablo Tarazaga-Orero, in varsta de 28 de ani, este barbatul caruia i-a fost interzis, in 2019, sa se mai apropie de artist. Acesta trebuia sa respecte o distanta de 250 de metrii, daca se afla in perimetrul lui Harry.

Dupa aproape 3 ani de la sentinta, se pare ca, potrivit celor de la The Sun, barbatul a ignorat legea si este, din nou, acuzat ca a agresat o femeie care lucra in din nordul Londrei a artistului, ba mai mult, chiar a distrus o vaza, in timpul incidentului.

Stalker-ul urmeaza sa se prezinte la Tribunalul de Magistrati din Westminster, acuzat fiind de incalcarea ordinului de restrictie prin “aparitia in casa victimei”, precum si de agresiune prin bataie si folosirea violentei pentru a intra in casa lui Styles.

Sursa- Daily Mail

Ba mai mult, ca parte a intelegii din 2019, Pablo Tarazaga nu avea voie sa intre in contact direct sau indirect cu artistul si nici sa posteze despre el pe social media.

La procesul initial, Styles a spus ca a intrat pentru prima data in contact cu Tarazaga-Orero, dupa ce l-a vazut dormind  aproape de casa lui din nordul Londrei, aristul oferindu-I bani pentru  mancare si un loc unde sa doarma. Vedeta a spus ca i-a luat mancare de la un restaurant vegan, dar a intrerupt contactul cand a devenit ingrijorat de comportamentul barbatului, deoarece incepuse sa-l sperie faptul ca Pablo il urmarea.

Ce masuri a luat Harry dupa al doilea atac al stalker-ului, care a devenit mai violent ca primul? Artistul a decis sa-si angajeze un bodyguard care sa-I pazeasca locuita 24/7!

 

 

Etichete: harry styles

Partenerii Nostri