cover-32
Vedete

Un nou studiu arata ca piesele lui Drake ii fac pe oameni sa alerge mai incet!

Articol scris de UTV Data publicării:

Pentru ca tot vine perioada in care o sa mancam tot si din toate, e momentul sa aflam ce muzica sa ne bagam in playlist-ul de jogging ca sa ne ajute sa dam jos ce am adaugat de Craciun!:))

Well, se pare ca Drake nu e tocmai potrivit pentru alergat. Un studiu recent marca Pour Moi a constatat ca, desi Drake este unul dintre cei mai ascultati artisti din lume, catalogul sau muzica n-ar fi cea mai buna varianta pentru miscare.

Studiu a fost efectuat pe un grup de 60 de joggeri pentru a vedea daca artistii pe care-i asculta se coreleaza cu viteza lor de alergare.

Datele au descoperit ca cei care au ascultat-o pe Beyoncé au reusit sa-si mareasca viteza si sa-si reduca timpul de alergare cu o medie de 2 minute si 45 de secunde, cu aproximativ 33 de secunde/km fata de cel mai bun record personal.

In schimb, cei care l-au ascultat pe Drake au experimentat perioade de intarziere semnificate cand alergau. Ascultatorii lui Drizzy si-au amrit timpul de rulare cu 6%, adaugand aproximativ 15 minute in plus la timpul lor record.

Alti artisti care i-au incetinit pe alergatori sunt: BTS, Doja Cat, Nicki Minai si Katy Perry. 

Poate, in mod suprinzator, cei care le-au permis joggerilor sa-si duca timpul record la alt nivel sunt: Kanye West, Travis Scott, Cardi B, Rihanna, Harry Styles si Britney Spears.

Super tare, acum stim pe cine pastram in playlist-ul de jogging si pe cine in playlist-ul de freetime <3

Etichete: music , drake , andra brebu , jogging

Partenerii Nostri