*EXCLUSIVE* Here comes the bride! Usher and Jennifer Goicoechea arrive at a Super Bowl after-party after getting married!
Vedete Foto: ProfiMedia Images

Usher s-a casatorit in secret in Las Vegas dupa show-ul de la Super Bowl 2024

Articol scris de UTV Data publicării:

Usher, 45, si iubita sa Jennifer Goicoechea, 40, s-au casatorit in secret intr-o ceremonie la Las Vegas, oras in care artistul a performat in weekend in pauza spectacolului de la Super Bowl 2024.

Cuplul a facut schimb de juraminte la tunelul The Fast Lane de la Vegas Weddings. Mama lui Usher, Jonetta Paton, a forta martora cuplului, conform certificatului de casatorie obtinut de publicatia People.

“Putem confirma ca Usher si Jennifer au facut urmatorul pas in relatia lor si s-au casatorit duminica seara in Las Vegas, imediat dupa Super Bowl, alaturi de apropiati si de familie”, a declarat un reprezentat al artistului pentru CNN.

“Amandoi asteapta cu nerabdare sa continue sa-si creasca copiii impreuna, inconjurati de dragoste si le multumesc tuturor pentru urarile de bine”, a mai precizat acesta.

Cei doi au impreuna o fiica, Sovereign Bo, nascuta in 2020, si un fiu, Sire Castrello, nascuta in 2021. Usher mai are doi fii cu fosta sa sotie, Tameka Foster.

Cuplul si-a facut aparitia la petrecerea de dupa Super Bowl in tinute albe, fiind intampinati de producatorul muzical Bryan Michael Cox cu urmatoarea replica: “Felicitari proaspetilor casatoriti din incapere!”.

Intr-un interviu pentru People, Usher a vorbit despre relatia sa cu Jennifer Goicoecha.

“Cand gasesti pe cineva despre care stii ca este un partener grozav, sigur ca este o onoare si o placere sa poti sa-ti impartasesti viata cu ea, ai ales cand stii ca te iubeste pentru ceea ce esti. Ne-am luat un angajament pe viata pentru copiii nostri. Nu ar fi ciudat sa ne casatorim traim deja ca si cand am fi facut asta”.

Partenerii Nostri