profimedia-0846060935
Vedete Foto: ProfiMedia Images

Vedeta de K-pop Lisa, in distributia celui de-al treilea sezon al serialului “The White Lotus”

Articol scris de UTV Data publicării:

Lisa, una dintre membrele super grupului de K-pop Blackpink, se va alatura distributiei celui de-al treilea sezon al serialului “The White Lotus”, a carui actiune se petrece in tara sa natala, Thailanda, a anuntat marti HBO, conform Agerpres.

Filmarile pentru noul sezon urmeaza sa inceapa luna aceasta la Bangkok, precum si pe insulele turistice Phuket si Ko Samui.

Lalisa Manobal, cunoscuta de fani drept Lisa, va juca in serial alaturi de starul hollywoodian Scott Glenn, a anuntat HBO, intr-un mesaj pe reteaua sociala X (fostul Twitter).

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tanara de 26 de ani este, fara dar si poate, cea mai cunoscuta vedeta thailandeza din regat si din lume, cu peste 100 de milioane de urmaritori pe Instagram, mega-concerte si campanii de publicitate pentru mai multe branduri de lux.

Serialul “The White Lotus” este o satira usturatoare despre ipocrizia bogatilor si se bucura de succes atat in randul publicului, cat si al criticilor. Productia a fost recompensata cu premiul Emmy pentru cea mai buna actrita in rol secundar intr-un serial drama pentru Jennifer Coolidge.

Actiunea sezonului doi a fost plasata in Sicilia si ar fi condus la o crestere a numarului de cautari de sejururi pe insula din sudul Italiei, un fenomen la care spera si oficialii thailandezi din domeniul turismului.

La inceputul acestei luni, HBO a anuntat ca anulat prezenta unui actor sarb, dupa ce Ucraina l-a acuzat pe Milos Bikovic ca este sustinator al razboiului declansat de presedintele rus Vladimir Putin.

Etichete: blackpink , lisa , k-pop

Partenerii Nostri