Vedete

Afla cand se va lansa documentarul despre viata lui Kanye West

Articol scris de UTV Data publicării:
Stim cu totii ca rapperul Kanye West este unul dintre cei mai controversati artisti ai planetei!  Si mai mult ca sigur si tu te afli printre cei care isi doresc sa afle mai multe inside-uri din momentele cheie din viata acestuia. Ei bine, guess what! Se pare ca dorintele sunt pe cale sa ni se indeplineasca, deoarece serialul documentar care urmareste viata lui Kanye West urmeza a fi lansat la finalul acestui an! 
 
Mai mult, acesta a fost vandut catre Netflix printr-un acord de milioane de dolari, iar, potrivit Billboard, documentarul va cuprinde imagini nemaivazute din viata lui West, explorand atat cariera muzicala, cat si cea a fashion-ului in care stim bine ca West activeaza de ceva timp, urmareste, de asemenea, si campania sa prezidentiala esuata din 2020, cat si moartea mamei sale, Donda.
 
In ceea ce priveste acordul de milioane de dolari despre care va spuneam la inceput, se pare ca, tot potrivit Billboard, ar fi vorba de 21,7 milioane de lire sterline, mai exact 30 de milioane de dolari, cu toate ca, potrivit declaratiei unei surse pentru Variety, cifra ar fi inexcta in acest moment. 
 
De asemenea, cei care au produs documentarul sunt Clarence ''Coodie'' Simmons si Chike Ozah, cunoscuti drept Coodie & Chike, care se pare ca au documentat indeaproape viata rapperului in ultimele doua decenii, plus ca acest duo se afla si in spatele videoclipurilor lui West pentru ''Jesus Walks (Versiunea 3)'' si  ''Through the Wire''.
 
Dincolo de toate acestea, ceea ce ne intereseaza pe toti e ca mult asteptatul documentar va face ''lumina'' in cazul celor mai controversate ubiecte din viata acestuia, iar noi abia asteptam sa vedem despre ce e vorba! 
Etichete: andreea din , utv , kanye west , unews

Partenerii Nostri