VEVO Presents: Demi Lovato Live From London
Vedete

Vezi care a fost mesajul lui Demi Lovato pentru fanii sai!

Articol scris de UTV Data publicării:

Stim cu totii ca pe plan amoros, Demi Lovato, a avut parte de multe peripetii si nepotriviri, se pare, insa, ca acestea le-a depasit cu brio si este din ce in ce mai focusata pe sine.

Cantareata a postat pe site-urile sale de socializare 2 selfie-uri cu ea dezvaluind cum a reusit sa se impace cu formele sale.

Artista a avut probleme serioase cu apetitul sau si a povestit putin despre calatoria sa la capitolul “body positivity."

“Niciodata nu am avut sani pana nu am inceput sa mananc ce imi doream”-a scris artista. “ Toata viata mea mi-am urat sanii si, abia cand am inceput sa-mi dau voie sa manance ce vreau am obtinut bustul pe care mi-l doream. Acesta nu e un sutien cu push-up! SUNT EU!!! Si stiti ce? Ele se vor mai schimba, iar eu SUNT FOARTE OK CU ASTA!!!”-a fost descrierea pe care Demi a postat-o alaturi de o poza cu ea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Artista a continuat prin a-si incuraja fanii sa accepte schimbarile prin care trec. De asemenea, spune ca acestia ar trebui sa-si sustina corpul si sa nu mai incerce sa-l controleze.

Partenerii Nostri