Site Cover (12)
Vedete

Vezi care sunt cele mai faimoase beef-uri de la Hollywood

Articol scris de UTV Data publicării:

1.Nicki Minaj - Megan Thee Stallion

Razboiul dintre cele doua raperite a atins cote maxime zilele acestea, dupa ce Meghan a lansat piesa Hiss, in care aparent face referire la sotul lui Nicki Minaj, care are un trecut ca agresor sexual. Nicki a venit imediat cu replica, piesa Big Foot, in care printre altele o aduce in discutie pe mama decedata a lui Meghan, spunand: Te-ai luat de familia mea, ma iau de familia ta. Dar dezvaluirile soc par ca urmeaza, Nicki amenintand la finalul piesei ca urmeaza sa spuna niste secrete urate din viata lui Meghan.

2.Madonna - Elton John

Disputa dintre cei doi a pornit in 2004, atunci cand Elton John a avut un comentariu rautacios dupa ce Madonna primise un premiu pentru cel mai bun live."De cand lip sync-ul inseamna live"? a spus legendarul cantaret. N-a fost singurul atac public al artistului la adresa Madonnei.

Din fericire, cei doi s-au intalnit intr-un restaurant acum 10 ani iar Elton i-a cerut scuze Madonnei pentru comentariile rautacioase, artista acceptandu-i scuzele si ramanand in relatii bune cu acesta.

3.Mariah Carey - JLO

Mariah Carey si JLO nu s-au inteles niciodata, ba mai mult a existat acest murmur permanent ca JLO de la lansare a fost doar o copie nereusita a lui Mariah. De unde ar fi pornit aceste teorii? De la faptul ca Tommy Mottola, fostul sot al lui Mariah Carey era intr-o relatie cu Jennifer Lopez cand s-a hotarat sa o faca pe aceasta celebra, avand aceasta ambitie de a o detrona pe Mariah.

Oficial disputa dintre cele doua dive a aparut acum 15 ani cand Mariah, intrebata in timpul unui interviu ce parere are despre JLO a raspuns: Nu stiu despre cine vorbiti.

4.Taylor Swift - Katy Perry

Cele doua staruri pop au fost prietene foarte bune. Asta pana cand lui Taylor Swift i-a frant inima John Mayer, iar la scurt timp Katy a inceput o relatie cu fostul iubit al celei mai bune prietene. Deci marul discordiei a fost John Mayer. Taylor i-a dedicat lui Katy piesa, Bad Blood in care spune ca s-a simtit injunghiata pe la spate. Din fericire atat Katy cat si Taylor s-au maturizat intre timp si au ales sa ingroape securea razboiului.

5.Kim Catrall - Sarah Jessica Parker

Confirmarea faptului ca intre cele doua actrita din Sex & The City exista o problema a venit o data cu filmarea partii a treia a celebrului film, iar Kim Catrall a refuzat sa mai apara in distributie.

Intr-un final Kim a acceptat sa apara intr-o secventa din film, dar a refuzat sa apara alaturi de Sarah Jessica Parker.

Kim Catrall vorbise despre relatia ei cu Sarah Jessica Parker in 2017, cand in timpul unui interviu a marturisit ca ele nu au fost niciodata prietene ci doar colege. Sarah Jessica Parker a comentat declaratia lui Kim spunand ca ea a crezut ca dupa atatia ani petrecuti impreuna pe platourile de filmare si atatea amintiri, au o relatie de prietenie.

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri