Loewe : Front Row - Paris Fashion Week - Menswear Spring/Summer 2024
Vedete

Vezi cat costa cea mai scumpa geanta din istoria modei. Geanta este realizata din piele de crocodil

Articol scris de UTV Data publicării:

Louis Vuitton a decis sa lanseze cea mai scumpa geanta din istoria modei. Geanta a fost creata de Pharrell Williams si se numeste "The Milionaire Speedy". Momentan este disponibila doar pentru clientii fideli, celebritati, colectionari si prieteni ai casei de moda.

Cel mai probabil te intrebi cat costa aceasta geanta... ei bine, The Milionare Speedy are pretul unei vile de lux sau al unui apartament in mijlocul Londrei. Adica 1 milion de dolari... da, da, ai citit bine. Pharrell spune ca geanta a fost inspirata din falsuri vandute la coltul strazii.

Geanta se diferentiaza de gentile obisnuite prin materialele pretioase folosite in procesul de productie. Este realizata din piele moale de crocodil si este complet acoperita cu monograma celebra Louis Vuitton. Pe cureaua de umar si pe manere se afla elemente de feronerie din aur gros, iar pandativele sunt incrustate in diamante reale.

Cine scoate 1 milion de dolari din buzunar pentru aceasta geanta primeste cadou si o pereche de ochelari de soare... acum ca stiu, o cumpar si eu. :)))

Etichete: pharrell williams , moda

Partenerii Nostri