Etam : Runway - Paris Fashion Week - At Roland Garros
Vedete

Vezi ce crede Ava Max despre asemanarea cu Lady Gaga!

   Spune sincer! Nu e asa ca macar o data ai gandit sau le-ai spus prietenilor ca Ava Max te duce putin cu gandul la Lady Gaga? Well, afla ca acest lucru a ajuns tot mai des la urechiile artistei, incat aceasta isi doreste sa nu mai fie compara cu Lady Gaga.

   Artistei i se pare ciudat faptul ca oamenii compara artistele intre ele si insista ca acest lucruri n-ar trebui sa se intample. Esti de acord cu parerea ei?

   Anyway... desi cantareata crede ca Gaga este "incredibila", spune ca nu e ok sa pui doi artist in aceeasi cutie doar pentru ca au aceeasi culoare la par si fac muzica pop.

   "O gramada de oameni ma compara cu ea, e incredibila, e o legenda, nu poti spune ceva rau despre ea" a declarat Ava." Cred ca ma compra cu ea pentru ca am parul blond si fac muzica pop, ceea ce e ciudat. Oamenii nu ar trebui sa compare femeile intre ele, dar inteleg, e un lucru usor de facut. Am dobandit multa inspiratie de la idolii popului si ii simt pe toti in mine, toti cei cu care am crescut" a continuat artista.

   Noi credem ca ambele sunt super frumoase si abia asteptam sa vedem ce surprize muzicale ne pregatesc! :D

Partenerii Nostri