Liam Payne Performs Live On SiriusXM Hits 1 At The SiriusXM Studios In New York City
Vedete NEW YORK, NY - SEPTEMBER 17: SiriusXM Celebrity Session with Liam Payne on Hits1! at SiriusXM Studios on September 17, 2019 in New York City. (Photo by Cindy Ord/Getty Images for SiriusXM)

Vezi ce dezvalurire a facut Liam Payne despre documentarul trupei One Direction

Articol scris de UTV Data publicării:

Liam Payne, fostul membru One Direction a dezvaluit recent faptul ca sunt mari sanse sa apara un documentar despre trupa, care marcheaza cea de-a 10-a aniversare a acesteia.

Intrebat de catre o publicatie din Dubai, The City Times, daca isi mai aminteste cand a fost ultima oara in Dubai, acesta a raspuns: ''Mi-e greu sa imi amintesc concertele, deoarece au fost la mijloc multe zboruri, verificari de sunet si multe tipete. Cred ca am filmat un show aici care va face parte dintr-un documentar ce va aparea in jurul unei aniversari.''.

Despre reuniunea trupei One Direction s-a discutat mult in ultima perioada, dupa ce Niall Horan, Harry Styles si Louis Tomlinson au luat o pauza nedefinita in 2016, la un an dupa ce Zayn Malik a parasit trupa, Liam dezvaluind anterior faptul ca decizia carierei solo a fiecarui membru al fostei trupe este doar o incalzire pentru o reuniune epica.

''M-a lovit brusc astazi gandul ca ceea ce facem acum va avea, de fapt, un impact major, deoarece am putea face cinci concerte intr-unul singur, la un moment dat, si va fi cel mai uimitor lucru vreodata! Deci, cred ca toti cei care, in acest moment, nu va bucurati de pauza One Direction, trebuie doar sa stiti ca acesta este un moment foarte important pentru noi pentru a fi in stare sa va oferim cel mai bun concert de pana acum''

Intre timp Niall Horan este destul de dorinc de o reuninune, deoarece a marturisit ca deja incepe sa-i lipseasca timpul petrecut cu colegii sai de trupa.

''Din cand in cand esti gen: ''What the f**k, unde este toata lumea? Sau stai in aeroport, auzi anunt ca urmeaza imbarcarea si nu te ridici initial pentru ca ii astepti si pe ceilalti, stii ce zic? Oh, Louis se va intoarce de la toaleta intr-un minut'', si-a amintit Niall.

Etichete: utv , liam payne , one direction

Partenerii Nostri