WSJ. Magazine 2019 Innovator Awards Sponsored By Harry Winston And Rémy Martin - Inside
Vedete NEW YORK, NEW YORK - NOVEMBER 06: Kim Kardashian West and Kanye West attend the WSJ. Magazine 2019 Innovator Awards sponsored by Harry Winston and Rémy Martin at MOMA on November 06, 2019 in New York City. (Photo by Lars Niki/Getty Images for WSJ. Magazine Innovators Awards )

Vezi ce mesaj a transmis Kim Kardashian dupa aparitia declaratiilor socante facute de Kanye West!

Articol scris de UTV Data publicării:
 Kanye West este pentru a mia oara cel mai discutat subiect din lumea intreaga, dupa ce a facut o serie de declaratii socante si, in acelasi timp, ciudate, atat in conferinte, cat si pe Twitter,  despre Kim Kardashian si Kris Jenner, dar si despre alte subiecte sensibile precum nasterea fiicei sale North sau despre faptul ca acesta nu a fost dorit de tatal sau.
 
„Tatal meu a vrut ma avorteze. Mama mi-a salvat viata. Astazi nu ar mai fi existat Kanye West fara mama mea.”, a spus rapperul, plangand in hohote in fata multimii.
 
Totusi, ca sa incepem cu inceputul, Kanye a inceput seria de dezvaluiri in cadrul unei conferinte ce viza campania sa electorala, dupa care au urmat  o serie de postari ciudate pe contul sau de Twitter, care suna cam asa: „Kris, nu te juca cu mine și cu linistea mea, nu ai voie să stai in preajma copiilor mei.” sau „Esti pregatita sa vorbești cu mine sau imi ignori apelurile in continuare?”,  mesajele fiind trimise catre Kris Jenner.
 
O alta dezvaluire socanta este faptul ca acesta spunea despre sotia sa, Kim Kardashian, ca a incercat sa il interneze fara voia lui. „Kim a incercat sa aduca un doctor ca sa ma inchida. Kim isi dorea sa ajunga la Wyoming cu un doctor pentru a ma închide, ca in pelicula Get Out, pentru ca m-am plans cu privire la salvarea vietii fetitelor mele.”.
 
De asemenea, acesta a mai declarat faptul ca a incercat sa divorteze de Kim, stergand mesajul cateva minute mai tarziu. Cum s-a intamplat si in cazul celorlalte mesaje.
 
Anyway, declaratia care i-a zguduit pe toti suna cam asa: „Aproape mi-am omorat fiica. Iubita mea m-a sunat tipand, plangand. Sunt un rapper. Ea mi-a spus ca este insarcinata. Ea plangea. Chiar daca sotia mea va divorta de mine dupa acest discurs, ea a adus-o pe North pe lumea aceasta, cand eu nu mi-am dorit asta. Ea a protejat acel copil.”
 
Desi sunt multe semne de intrebare vis a vis de comportamentul acestuia, multa lume incepand deja sa-l judece, trebuie luat in considerare faptul ca acesta  este diagnosticat cu tulburare bipolara si anxietate. Ceea ce ar explica actiunile lui din ultima perioada. Mai mult, in ciuda celor spuse, Kim continua sa-si sustina sotul, rugandu-i si pe ceilalti sa nu-l judece, spunand ca este ''incredibil de complicat și dureros” pentru multi sa inteleaga acest lucru.
 
"Oricine sufera astfel sau are o persoana iubita in viata lor cu o astfel de tulburare intelege cat de complicat si dureros este", a scris Kim, descriindu-ul pe sotul ei ca fiind o persoana „stralucita, dar complicata”.
 
"Cei care sunt apropiati de Kanye stiu ca este o persoana buna si nu sunt afectati de ceea ce spune chiar daca uneori, cuvintele nu se aliniaza cu intentiile sale", a continuat aceasta.
 
Printre sustinatorii acestuia, se afla si cantareata Halsey, care ii implora pe oameni sa nu ia in deradere sanatatea mintala a lui Kanye, aceasta suferind la randul ei de aceeasi problema de sanatate.
 
''Lasand deoparte opiniile personale despre cineva, un episod maniacal nu este o gluma. Daca nu poti oferi ințelegere sau empatie, va rog sa va oferiti tacerea”, cam asa suna o parte din mesajul postat de Kim pe contul ei de Twitter.
 
In alta ordine de idei, lumea e are muuulte semne de intrebare vis a vis de candidatura acestuia la presedintia SUA, deoarece oamenii se intreaba daca nu cumva  totul este o strategie de marketing pentru noul album, ''DONDA''.
 
Tu ce crezi?

Partenerii Nostri