Rihanna Spotted In New York - 11 May 2024
Vedete Foto:Profimedia Images/Asap Rocky si Rihanna

Vezi cum l-au sarbatorit Rihanna si ASAP Rocky pe baietelul lor care a implinit 2 ani.

Articol scris de UTV Data publicării:

RZA, fiul cel mare al faimosului cuplu a avut parte de o petrecere pe cinste intr-o locatie de evenimente din New York. Distractia a fost nu numai pentru cei mici, ci si pentru cei mari, Rihanna fiind surprinsa facand karaoke si dansand alaturi de partenerul sau, ASAP Rocky.

RZA a fost insotit la petrecere si de fratoriul sau mai mic, Riot Rose, care la un moment dat a adormit in bratele mamei sale.

Castigatoarea premiului Grammy a aratat chic in pantaloni largi din denim gri, o camasa de matase argintie fara bretele si o jacheta gri supradimensionata din blana. Ea si-a accesorizat tinuta cu pantofi cu toc de culoare metalica, ochelari de soare in forma ovala si un colier argintiu.

Sotul ei, ASAP Rocky, si-a pastrat look-ul casual cu o pereche de jeans, un tricou alb si o jacheta cu nasturi in dungi. El si-a completat tinuta o pereche de pantofi eleganti, ochelari de soare aviator, un colier auriu si cercei cu capse. Baietii cuplului au aratat de asemenea impecabil, se vede cine le-a ales tinuta micutilor. RZA a purtat o pereche de pantaloni maro si pantofi sport albi, iar Riot a purtat pantaloni scurti din denim, un tricou gri si pantofi maro.

Rihanna a vorbit dezvaluit pentru "Entertainment Tonight" ca Rocky este sursa ei de inspiratie atunci cand isi imbraca fiii.

„Cand ii imbrac, incerc intotdeauna sa ii îmbrac ca Rocky. Intotdeauna imi imaginez ca imbrac o fata, nu-i asa? Cu totii o facem ca femei, suntem ceva de genul: ‘Oh, o voi imbraca in aceste lucruri dragute’, dar apoi ai fii si te intrebi: ‘Ce sa fac?’ si eu am fost de genul: ‘Știi ce, am cel mai mare truc – tatăl lor'”, a spus art

ista.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: rihanna , asap rocky , cuplu , familie

Partenerii Nostri