cover hallo
Vedete

Vezi in ce s-au costumat vedete in ziua de Halloween!

Articol scris de UTV Data publicării:

Nici macar pandemia n-a putut  anula Halloween-ul de anul acesta. Vedetele s-au distrat si costumat in cele mai scary, ciudate si extravagante costumatii, chiar daca distantarea sociala a fost si ea prezenta in locurile unde acestia au ales sa celebreze ziua de 31 decembrie.

Iata cateva dintre costumatiile propuse de artisti:

Cardi B si-a surprins fanii cand s-a postat transformata in faimosul personaj, Medusa, completand tinuta cu un corp de sarpe.

Offset s-a ridicat si el la nivelul asteptarilor. Rapper-ul a dat viata personajului Stanley Ipkiss- interpretat de Jim Carrey in filmul "The mask".

Nici The Weekend nu s-a lasat mai prejos. Artistul a fost de nerecunoscut in rolul Profesorului Trasnit si nu a ezitat sa-si arate miscarile nebune pe ringul de dans. La ziua de nastere a lui Kendall Jenner, cantaretul s-a dezlantuit chiar pe propria sa melodie.

Miley Cyrus a depasit asteptarile si anul acest. Artista a ales un look masculin original, neinspirat de la cineva. In schimb, aceasta a postat mai multe poze cu fanii ei costumati in Miley Cyrus.

Kim Kardashian West a adus-o in atentia publicului pe Caroline Baskin, una dintre cele mai celebre fenomene culturale ale lui 2020, cunoscuta din serialul documentar Tiger King. Pentru rolul lui Joe Exotic, Kim l-a ales pe prietenul sau cel mai bun, Jonathan Cheban, in timp ce copiii ei, North, Saint, Chicago si Psalm West au fost niste tigrisori adorabili.

N-a lipsit nici Batman de la acest Halloween. Travis Scott a iesit din pestera lui Batman pregatit de atac.

 

 

Partenerii Nostri