Vedete

Vezi primul trailer al documentarului ce urmareste viata lui Kanye West

Articol scris de UTV Data publicării:

Ai auzit bine! Daca si tu esti fan Kanye West, afla ca, in curand, urmeaza sa vezi documentarul ce urmareste viata acestuia.

Mult asteptatul documentar intitulat ''Jeen-Yuhs'' este regizat de Coodie Simmons si Chicke Ozah, cei care s-au ocupat si de productia clipurilor ''Jesus Walks (version 3) '' si ''Through the Wire'' si va fi format din trei parti ce vor include imagini nemaivazute cu Kanye, surprinse de-a lungul celor 21 de ani din viata acestuia.

Cu alte cuvinte, documentarul exploreaza atat cariera muzicala a acestuia, de la inceput pana in prezent, cat si cea a fashion-ului in care stim bine ca West activeaza de ceva timp. Pe langa cele mentionate, acesta urmareste, de asemenea, si campania sa prezidentiala esuata din 2020, cat si moartea mamei sale, Donda, din 2007.  Hmmm... sounds interesting! 

Si acum probabil ca esti si mai curios si te intrebi cand va fi lansat, nu-i asa? Well, momentan nu avem inca o data oficiala de lansare, insa se zvoneste ca in 2022. So stay tuned!

Si ca tot vorbim de Kanye, artistul va deschide in curand o scoala privata in sudul Californiei, numita ''Donda Academy'' destinata copiilor fara posibilitati.  Cat de tare! 

''Donda Academy pregateste elevii sa devina urmatoarea generatie de lideri, ganditori si inovatori, oferindu-le o educatie de talie mondiala”, spune Beulah McLoyd.

Revenind la documentarul despre care am vorbit pana acum, fugi si vezi primul trailer ce tocmai a fost lansat, in care putem sa-i vedem pe Ye si pe Mos Def, in timp ce canta ''Two Words'', o piesa de pe albumul lui Kanye de debut ''The College Dropout''.  

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: andreea din , utv , kanye west , unews

Partenerii Nostri