vlad gherman si oana mosneagu (5)
Vedete Foto: Instagram

Vlad Gherman si Oana Mosneagu s-au casatorit religios. Vezi primele imagini de la nunta celor doi

Articol scris de UTV Data publicării:

Vlad Gherman si Oana Mosneagu s-au casatorit religios duminica, 2 iunie, iar petrecerea de nunta a fost una speciala, ca in basme. Cei doi au impartasit superbele imagini cu urmaritorii lor de pe Instagram.

"Meet the Ghermans❤️. 3 ani ne-au adus aici. Alti multi ne-au plimbat prin alte parti, dar ne-am gasit. Sa ne traim cu bucurie si sa nu uitam niciodata ca viata asta ne-a fost data ca sa implinim ce in altele nu ne-a fost dat. Welcome love, stay here forever," a scris Oana Mosneagu in dreptul imaginilor.

vlad gherman si oana mosneagu (7)

“Visul unei nopti de vara”

Actorii Vlad Gherman si Oana Mosneagu si-au dorit o nunta restransa, unde sa fie invitati doar persoanele dragi sufletului lor. Nu au invitat toate vedetele sohwbiz-ului romanesc, asa cum se intampla de obicei la nuntile mondene, ci din contra, au avut doar 160 de pe invitati, printre care s-au numarat familiile, prietenii, cat si colegii de breasla, cu care impart platul de filmare in fiecare zi.

Evenimentul a avut loc la aceeasi locatie unde s-au casatorit Smiley si Gina Pistol anul trecut. Nunta a fost organizata alaturi de Ivona Nenu pana la cel mai mic detaliu.

„Este fix ce ne-am dorit! Ne-am dorit o nunta ca intr-un vis al unei nopti de vara, printre copacei, flori, intr-un cadru usor boem, cu o lumina presarata de caldura unor felinare, intr-o minipadurice in inima padurii, in care invitatii nostri imbracati in culori vii sau pastelate sa «dantuie» pana dimineata. Si se intampla! Iar acum avem un singur regret. Ca maine ne vom trezi din acest vis care o sa para prea scurt pentru cat de frumos o sa fi fost”, declara emotionata Oana Mosneagu.

Vlad Gherman si Oana Mosneagu nu vor sa plece in luna de miere

Actorul a dezvaluit ca el si partenera lui nu planuiesc sa plece in luna de miere, el spune ca nu au timp si amandoi sunt implicati in foarte multe proiecte anul acesta.

„Din nefericire, nu o sa fie nici macar dupa nunta. O sa fie probabil abia la iarna, pentru ca avem foarte multa treaba, adica avem si serialul, avem spectacole de teatru, o sa mai avem si alte proiecte care intra ulterior si atunci o sa fie foarte greu sa avem o pauza mare, astfel incat sa zicem ca ne deconectam. Probabil ca o sa avem cateva weekenduri ca sa putem sa facem niste city break-uri, poate chiar si prin Romania sa ne plimbam, pentru ca sunt locuri in care nu am ajuns inca. Deci, timp de relaxare o sa existe, dar asa luna aia de miere pe care o asteptam, fara doar si poate, o sa vina abia la iarna”, a declarat Vlad Gherman pentru Playtech Stiri.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: nunta , cuplu

Partenerii Nostri