FEE
Vedete

Wait a minute! Halsey si Cara Delevigne formeaza un cuplu?

Articol scris de UTV Data publicării:

Yuuup, ai auzit bine! Asadar, potrivit presei internationale, se pare ca da, celebra cantareata Halsey, care in trecut a trait o poveste de dragoste intensa cu rapperul G-Eazy, ar avea o relatie cu o femeie, si anume cu fotomodelul Cara Delevigne, cu care si-a petrecut majoritatea timpului in izlorare.

Insa, potrivit declaratiilor facute de o sursa din anturajul canteretei, pentru The Sun, „Cara a petrecut mult timp cu Halsey in ultimele saptamani, iar cele doua se distreaza de minune. Lucrurile dintre ele sunt foarte casual si distractive. Niciuna dintre ele nu vrea in mod deosebit sa aiba o relatie si sunt foarte ok sa se vada si cu alti oameni in acelasi timp”.

De asemenea, potrivit declaratiilor facute de aceeasi sursa, cele doua nu vor sa-si faca publica posibila relatie inca, insa sunt extrem de transparente atunci cand vine vorba de orientarea lor sexuala.

„Mereu sunt ocupate si zboara in jurul lumii. Cara a sarutat-o in fata prietenilor. Nu e mare lucru”, a mai spus sursa.

And guess what! Cireasa de pe tort vine odata cu vestea ca G-Eazy este mai nou intr-o relatie cu fosta iubita a Carei, Ashley Benson. Hmm... ce zici de asta?

Dar parca nu mare ne e uimirea, tinand cont de faptul ca suntem obisnuiti cu astfel de ''coincidente'' in ceea ce priveste schimbul de parteneri din viata amoroasa a celebritatiilor.

P.s. Daca vrei sa o vezi mai bine pe Cara, o poti vedea in videoclipul piesei ''Nightmare'', by Halsey.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: utv , halsey , cara delevigne

Partenerii Nostri