21st NRJ Music Awards - Red Carpet Arrivals
Vedete CANNES, FRANCE - NOVEMBER 09: (L-R) Joe Jonas, Nick Jonas and Kevin Jonas attend the 21st NRJ Music Awards at Palais des Festivals on November 09, 2019 in Cannes, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

Woow! Vezi ce gest frumos vor face fratii Jonas pentru femeile care sufera de cancer!

Articol scris de UTV Data publicării:

Baietii de la Jonas Brothers, cei trei frati care nu obosesc sa ne surprinda! De ce? Well, acestia vor urca pe scena de la gala anuala care sustine fundatia de cercetare a cancerului la femei “An unforgettable Evening” unde vor interpreta cele mai cunoscute hituri ale lor! Cam cat de tare e asta?

Anul trecut, Lily Jordan, o super fana a baietilor urma sa rateze concertul din Hershey pentru a face un tratament de chimioterapie, asa ca a postat pe Instagram un mesaj in care povesteste despre acest eveniment trist si i-a rugat pe toti cei care-l vad sa le dea tag baietilor.

Trebuia sa fiu la concert in Hersey, dar in schimb sunt peste drum si fac chimoterapie, in caz ca vreti sa treceti pe aici, usa e deschisa”, spune Lily.

Mesajul a devenit viral si a ajuns si la urechile baietilor, care n-au stat pe ganduri si chiar inainte de concert au trecut pe la ea. Ba mai mult au intrebat-o care e piesa ei preferata pentru a i-o dedica in timpul concertului, iar aceasta a raspuns “SOS”.

Probabil intalnirea cu Lily este responsabila pentru prezenta lor la evenimentul “An Unforgettable Evening”.

Baietii de la Jonas Brothers ne arata inca o data ca au un suflet mare, demonstrandu-ne ca nu sunt preocupati doar de cariera lor muzicala, ci si de problemele cu care se confrunta oamenii.

Bravo baieti! Sunteti un exemplu pentru toti artistii! Keep Up!

Vezi mai jos momentul cu Lily

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri