catsfff
Vedete

Woow! Vezi cum si-a cerut Liviu Teodorescu iubita in casatorie!

Articol scris de UTV Data publicării:

Atentieeeee! Bat clopote de nuntaaaa! Al nostru Liviu Teodorescu ne-a cam emotionat pe toti cu momentul genial in care si-a cerut iubita in casatorie! Bine, recunoastem, ne-au dat putin lacrimile de emotii! :)))) <3

Liviu si Iulia traiesc o frumoasa poveste de dragoste inca din liceu si au demonstrat ca se iubesc mai mult ca niciodata si suntem siguri ca asa o sa scriem despre ei si la 50 de ani. De ce suntem siguri? Pentru ca sunt The Perfect Match si pentru ca, in sfarsit, Liviu si-a luat inima in dinti si a facut pasul cel mare, chiar de ziua iubitei sale, oferindu-i un cadou pe care cu siguranta nu-l va uita niciodata.

Cum? Well, simplu si frumos! Liviu i-a organizat un party surpriza viitoarei sale sotii, acasa, alaturi de familie, moment in care acesta i-a pus pe cei prezenti sa-i asculte noua piesa compusa sau mai bine zis piesa aia speciala prin care si-a cerut iubita in casatorie, ''Vrei sa fii cea care ma va iubi o viata, la fel in fiecare zi?'', iar acest vers a fost incheiat live, de catre Liviu, cu intrebarea: ''Vrei sa fii sotia mea?'', raspunsul fiind evident: ''DA''!

Si cum intreg momentul a fost unul extrem de emotionant, evident si lacrimile de fericire si-au facut aparitia atat pe chipul celor prezenti de fata, cat si pe chipul fanilor si colegilor de breasla care si-au exprimat bucuria pe retelele de socializare.

„Am cerut-o pe Iulia in casatorie. Azi e ziua ei. La Multi Aaaani. Am adus-o acasa, unde o astepta toata lumea la un party surpriza. Apoi, le-am spus tuturor ca am compus o piesa. Piesa era menita sa faca loc momentului in care ii dau inelul. Stati pana la final, o sa vedeti ca la un moment dat s-a prins din versuri ce se intampla, dar nu prea i-a venit sa creada. Te iubesc, Iulia. Suntem impreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult.”, a scris Liviu Teodorescu.

Caaaat de frumos! Fara doar si poate, unul din cuplurile noastre de suflet din Romania! Congrats, Liviu & Iulia! We Love U!

P.s. Happy Birthday, Iuliaaaaa! 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

; Iulia! <3 We Love U!

 

Partenerii Nostri