xonia (1)
Vedete Foto:Instagram/Xonia

Xonia da in judecata Politia Romana. "Cineva trebuie sa raspunda si sa ceara scuze public pentru toata trauma suferita"

Articol scris de UTV Data publicării:

Artista pe numele sau real, Loredana Sachelaru, a fost oprita anul trecut de politia rutiera pentru un control de rutina care avea sa-i schimbe viata pentru un an de zile. Rezultatele drug testului din acea seara au indicat consum de cocaina combinat cu alcool, artista sustinand cu tarie ca nu a consumat nici droguri, nici alcool.

Xonia a fost oprita de oamenii legii in jurul orei 04:00, in noaptea de 22 spre 23 iunie 2023. In urma testarilor necesare, efectuate de catre politistii, reiese ca ar fi consumat cocaina, dar totodata a fost depistata si cu o concentratie de alcoolemie de 0,30 g/l pur in aerul expirat.

La un an distanta Xonia a primit decizia procurorilor de a fi absolvita de orice vina penala, dupa ce testele de sange au indicat faptul ca artista nu consumase alcool sau droguri. Drept urmare, pentru suferinta provocata de aceste acuzatii false, Xonia a decis sa dea in judecata Politia Romana.

xonia (8)

Xonia a negat tot timpul acuzatiile

„Sunt foarte suparata. Nu am fost nici beata, nici drogata. Nu am consumat droguri in viata mea. Am si o problema de sanatate si nu aa putea sa fac asta nici prin absurd. De o saptamana nu pot sa mai dorm, iau calmante. Sunt traumatizata de ce s-a scris in presa’, a spus Xonia la cateva zile de la incident.

Acum, iata ca rezultatele de la Institutul de Medicina Legala (IML) contrazic drugtestul facute de agentii de la Politia Rutiera, care a indicat ca artista se afla sub influenta substantelor interzise.

„Cineva va trebui sa raspunda pentru toate daunele pe care clienta mea le-a suferit, acestea fiind daune morale, in special daune de imagine. Deci apreciem ca cineva va trebui sa raspunda si sa ceara scuze public pentru toata trauma pe care clienta mea a suferit-o. Ramane sa ne consultam si sa luam o decizie in acest sens”, a declarat Katia Cicala, avocata Xoniei.

Intrebata cine ar trebui sa plateasca in acest caz, aparatoarea Xoniei a precizat ca e greu de spus.

„Este foarte greu de spus in acest moment cine, pentru ca, stand si analizand in detaliu problema, poate sa fie producatorul testelor respective, autoritatile care l-au pus, autoritatea care a verificat gradul de eroare al acestui aparat. Nu stiu. Ramane sa ne consultam si va vom anunta cand vom lua o decizie”, a mai spus avocata Xoniei.

Etichete: politia , xonia

Partenerii Nostri