Stiri

Katy Perry a obtinut un ordin de restrictie permanent impotriva stalkerului!

Articol scris de UTV Data publicării:


Katy Perry e mai linistita dupa ce a obtinut din partea judecatorului un ordin permanent de restrictie impotriva barbatului despre care sustine ca a urmarit-o si i-a amentintat familia.

Potrivit TMZ, William Terry, în vârstă de 38 de ani, trebuie sa stea la 100 de metri distanta de Katy, de logodnicul ei Orlando Bloom si de fetita lor nou-nascuta. dar si de fiul lui Orlando, Flynn, din casatoria sa anterioara cu Miranda Kerr, pentru urmatoarii 3 ani.

De asemenea, stalkerului ii este interzis interzis sa incerce sa o contacteze pe Katy, pe familia acesteia sau pe cei din echipa ei, pe retelele de socializare si, de asemenea, nu are voie sa posteze ceva despre ea si nici sa mearga la concertele acesteia.

Cum s-a ajuns aici? Cantareata a cerut ordinul de restrictie in urma cu o luna, dupa ce Terry ar fi sarit gardul proprietatii sale din Beverly Hills, fiind imediat arestat de politisti pentru incalcarea legii.

Mai mult, Katy a sustinut ca infractorul a incercat sa faca acest lucru si in august, dupa ce a postat o serie de mesaje alarmante pe retelele de socializare timp de cateva luni, printre acele postari amenintatoare, aflandu-se si cateva mesaje cu tenta sexuala referitoare la Katy, dar si amentintari indreptate catre Orlando Bloom si copii acestuia.

Well, totul e bine cand se termina cu bine, deoarece prezentul pare unul linistit incepand de acum pentru Katy Perry si familia acesteia.

Etichete: utv , unews , katy perry

Partenerii Nostri