Viral

A fost prins de politie un barbat care emitea un radio pirat de pe terasa blocului

Articol scris de UTV Data publicării:

Ei bine, se pare ca nu trebuie sa fii angajat la un post de radio ca sa faci pe dj-ul si sa intri in legatura cu ascultatori… saaau? Se pare ca ieri, 14.03, un barbat a fost prins de politistii din Bucuresti si anchetat. Acesta avea un radio pirat, prin care emitea, de pe terasa blocului in care locuia. Mai mult decat atat, omul intra in legatura directa cu ascultatorii.

Potrivit anchetatorilor, omul a facut asta timp de 2 ani, in perioada iulie 2021 – ianuarie 2023, cu ajutorul unei antene de emisie montana a emis de mai multe ori radio neautorizat ce continea programe de muzica, activitate ce presupunea si intrarea in legatura cu ascultatorii, conform Agerpres.

In urma perchezitiilor, au fost identificare dispozitivele pe care barbatul le-ar fi utilizat in activitatea infractionala, au fost identificate si ridicate probe.

“Persoana este banuita de savarsirea infractiunii de transmisie a serviciilor de radiodifuziune fara licenta de emisie sau licenta de utilizare a frecventelor radio in sistem digital terestru, in forma continuata (…)

Cercetarile sunt cotinuate de catre politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalittii Economice – Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute de art, 96 al.1 din legea Audiovizualului nr. 504/2002”, informeaza DGPMB, citat de Agerpres.

Etichete: radio , bucuresti , arestt

Partenerii Nostri