Zodiac signs inside of horoscope circle. Astrology in the sky with many stars and moons  astrology and horoscopes concept
Viral Foto: Getty Images

Afla care sunt cele mai inteligente zodii

Articol scris de UTV Data publicării:

Inteligenta poate fi definita in multe moduri, in functie de contextul si domeniul in care este discutata. In general, inteligenta se refera la capacitatea de a intelege, invata, rezolva probleme si adapta la mediu.

In timp ce teste IQ pot masura inteligenta pura, ele nu acopera diversitatea tipurilor de inteligenta si alte trasaturi de personalitate care depasesc inteligenta academica. Aici intra in scena astrologia si tarotul, si ne ofera perspective fascinante asupra a ceea ce face pe cineva inteligent in orice sens al cuvantului. In astrologie, se considera ca anumite semne zodiacale sau configuratii planetare pot influenta anumite trasaturi ale personalitatii, care pot include si inteligența. De exemplu, semnele de aer (Gemeni, Balanta si Varsator) sunt adesea asociate cu trasaturi intelectuale, deoarece aerul simbolizeaza comunicarea si gandirea abstracta. Desi aceste asocieri sunt speculatii si nu au sustinere stiintifica, nu ca ne dorim sa vedem care sunt cele mai inzestrate zodii din punct de vedere intelectual?

Sunteti pregatiti sa aflati care este cel mai inteligent semn zodiacal?

Ocupantul locului intai pe podiumul celor mai inteligente semn zodiacale este: ( ta-dam ) Zodia Varsator.

Cheia pentru a intelege ce semn zodiacal este cel mai inteligent, este sa stim cum interactioneaza zodiile cu planetele. Varsatorul, un semn de aer, este guvernat de Uranus, planeta asociata cu tehnologia si viitorul. Capacitatea acestui semn de a fi mereu cu un pas inaintea celorlalti este ceea ce il face atat de stralucitor

Avand probabilitatea crescuta de a lucra intr-un domeniu inovator, Varsatorii incearca intotdeauna sa invete ceva nou si sa-si sporeasca inteligenta. Varsatorii sunt adesea ganditori progresisti si se simt atrasi de concepte avantgardiste.

Nu este nevoie sa le spui Gemenilor despre beneficiile lecturii. Sunt curiosi si dornici sa exploreze lumea din jurul lor. Au o sete de cunoastere si pot fi interesati de o varietate de subiecte.

In ceea ce privește cititul, Gemenii sunt pe primul loc. Ei devoreaza cuvintele si au o memorie excelentă pentru povesti si tot felul de informatii inutile. In acelasi timp, te vor surprinde cu abilitatea lor de a invata limbi straine si de a vorbi si scrie in dialecte necunoscute. Nimeni nu iubeste sa invete asa cum o fac Gemenii.

Mercur guverneaza zodia Gemeni in astrologie. Mercur este considerat a fi planeta comunicarii, gandirii logice, si a schimbului de informatii. Aceasta asociere face ca cei nascuti sub semnul Gemeni sa fie adesea descrisi ca fiind vorbareti, curiosi, adaptati si interesati de diverse subiecte. Guvernarea lui Mercur adauga o nota de agilitate mentala semnului Gemeni.

La capitolul intelepciune cel mai bine stau Sagetatorii.

Acest semn zodiacal este asociat cu calatoriile si educatia superioara. Sagetatorii acumuleaza cunostinte esoterice si practice in timpul excursiilor si cercetarilor lor. Acest semn zodiacal are o gramada de calitati profesionale, exceland in roluri precum profesor sau redactor sef, si in orice cariera care implica calatorii internationale.

Sagetatorul este guvernat de planeta Jupiter in astrologie. Jupiter este asociată cu expansiunea, intelepciunea, norocul, si calatoriile. Se crede ca influenta lui Jupiter adauga un caracter optimist, aventuros si filosofic semnului Sagetator. Guvernarea lui Jupiter asupra Sagetatorului poate contribui la dorinta celor ce apartin acestui semn zodiacal de a explora noi orizonturi, de a cauta intelegerea profunda, si de a experimenta diverse aspecte ale vietii.

A fi descurcaret este o trasatura ce tine de inteligenta emotionala.

Cea mai politicoasa zodie, Balanta (condusa de Venus), navigheaza cu dibacie in tot felul de situatii, facand nativii din aceasta zodie inteligenti emotional. Farmecul lor natural si carisma le permit sa patrunda in lumi care pot fi necunoscute si sa iasa din situatii incomode. De asemenea, sunt experti in a sti cum sa interpreteze limbajul trupului.

Leii sunt, de asemenea, buni in a citi oamenii si sunt experti in delegarea responsabilitatilor.

Leii sunt guvernati de Soare in astrologie. Soarele este considerat simbol al vitalitatii, energiei, creativitatii si constientizarii de sine. Persoanele nascute sub semnul Leu sunt adesea asociate cu calitati precum entuziasmul, generozitatea, si dorinta de a fi in centrul atentiei.

Guvernarea Soarelui confera Leilor o aura de leadership natural, si sunt perceputi ca persoane carismatice, pline de viata, cu o prezența personala puternica. Soarele, ca simbol, aduce lumina si caldura, ceea ce contribuie la caracterul stralucitor si expresiv al Leilor.

Nativii din Leu sunt buni in identificarea calitatii oamenilor cu care lucreaza si in a-i face sa se simta valorizati. Desi Leii sunt persoane calde au si o predispoztie spre a lua decizii impulsivie.

Semnele de foc ( Sagetator, Leu, Berbec) sunt persoane inteligente din punct de vedere emotional, si se nasc lideri naturali. Ei sunt maestrii in preluarea controlului si in a-i inspira pe altii ss le urmeze exemplul. Sunt intotdeauna autentici si rar le pasa de ceea ce cred ceilalti.

Dintre cele trei, totusi, Leul castiga premiul pentru inteligenta emotionala.

Taurul, Fecioara si Capricornul - semnele de pamant - au tendinta de a fi cele mai analitice semne din zodiac. Acestia pot despica firul in patru si gasi solutii cu rabdare, usurinta si o etica puternica a muncii. (Vrei sa ai acesti oameni în echipa ta atunci cand incerci sa rezolvi enigme sau sa asamblezi puzzle-uri!) De asemenea, au o abilitate naturala de a lucra cu mainile, ceea ce ii face priceputi in calitate de constructori, ingineri si arhitecți. Nativii din aceste zodii au, de asemenea, tendinta de a fi perfectionisti.

Semnele de pamant, precum Taurii sunt conectate la pamant, si au tendinta de a fi niste gradinari si bucatari exceptionali. Dar nu se opresc doar la ceea ce cresc si gatesc. Le place sa invete despre botanica, stiinta si altele, surprinzand oamenii cu profunzimea cunostintelor lor.

Dintre cele trei, Fecioarele sunt cele mai analitice. Mercur (planeta comunicarii) este planeta lor guvernatoare, facandu-i pe cei nascuti in aceasta zodie priceputi in gandire si comunicare. Acuitatea lor mentala combinata cu abilitatile lor analitice ii fac extrem de inteligenti in moduri adesea trecute cu vederea.

Capricornii sunt recunoscuti pentru ambitia lor, responsabilitatea și structura lor solida. Guvernati de Saturn, sunt adesea asociati cu carierele de succes si o abordare pragmatica a vietii.

Aceste semne de pamant sunt considerate a fi practice, realiste si concentrate pe aspectele tangibile ale vietii. Ei sunt adesea vazuti ca fiind muncitori, cu o abordare metodica si rationala a problemelor.

Semnele de apa - Rac, Scorpion si Pesti - sunt conduse de inima. Pestii sunt intuitivi, creativi si adesea visatori. Guvernati de Neptun, sunt considerati ca avand o conexiune cu latura spirituala si mistica a vietii.

Racii sunt adesea recunoscuti pentru empatia si sensibilitatea lor, fiind foarte buni in domenii ca: artele, designul interior si medicina.

Loiali si protecțivi, nativii din Rac sunt devotati familiei si prietenilor si pot fi foarte protectivi fata de cei dragi.

Racii sunt adesea sensibili si pot fi afectati profund de cuvintele sau acțiunile altora.

Cu toate ca nu par la fel de intelepti ca semnele zodiacale "mai intelectuale", aceste semne de apa au creativitate in exces. Vor urma instinctul lor si vor crea capodopere in arta, literatura si pictura.

Cu toate acestea, semnele de apa ar putea sa renunte mai devreme decat celelalte semne. Totusi, chiar si Pestii, care tind sa renunte usor atunci cand lucrurile devin dificile, se focuseaza atunci cand vine vorba de activitati creative.

Scorpionii sunt pasionali, puternici si misteriosi. Guvernati de Pluton (si in unele cazuri de Marte), sunt adesea asociati cu transformarea si intensitatea.

Aceste semne de apa sunt asociate cu trasaturi precum empatia, intuitia si profunzimea emotionala. Sunt adesea descrise ca avand o legatura puternica cu lumea interioara si pot fi sensibile la schimbarile de mediu si la starile emotionale ale celor din jur.

In final, nu putem spune care este cel mai inteligent semn zodiacal - cel putin, nu daca luam in considerare multitudinea de moduri in care putem masura inteligenta. In schimb, putem sa ne evidentiem propriul tip de inteligenta folosind astrologia pentru a intelege mai bine punctele noastre tari si sa ne concentram asupra lor.

Etichete: zodiac

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri