andra-canta-imnul-national-la-partida-romania-elvetia-
Viral Foto: Facebook/ Andra pe Arena Nationala

Andra le-a raspuns celor care au criticat-o ca nu stie imnul Romaniei: "Nu te poti risca sa gresesti!" (VIDEO)

Articol scris de UTV Data publicării:

Momentul in care Andra a cantat imnul Romaniei in fata a 50.000 de romani a creat controverse in mediul online. Artista le-a raspuns carcotasilor care au criticat-o ca nu stie versurile cantecului.

“Acum as vrea sa le transmit si celor care nu au inteles de ce este acolo pupitrul cu versuri. Acolo este mereu, l-am vazut la toti artistii care au cantat, puteti cauta si celelalte prestatii sa vedeti ca este acolo. In situatiile respective cand canti imnul alaturi de 50.000 de oameni nu te poti risca. Este un eveniment atat de important, si cu atata lume incat nu ai cum sa mai repeti, nu exista o alta dubla ca la videoclip. Nu poti sa iti permiti sa faci vreo greseala pentru ca este imnul Romaniei, este ceva la care nu ai cum sa gresesti iar presiunea momentului si a faptului ca trebuie sa canti un cantec atat de important pentru intreaga tara… nu te poti risca sa gresesti. Stiu toate strofele, l-am cantat de atatea ori dar cu toate astea nu te poti risca sa faci macar o greseala. Este mult prea important momentul, imnul Romaniei este mult prea important astfel incat sa iti permiti sa faci o greseala. Suntem oameni, avem emotii, trairi, fara astea nu putem transmitem,” a transmis Andra intr-un videoclip postat pe TikTok.

Andra a dezvaluit si cati bani a primit pentru interpretarea imnului national din partida Romania - Elvetia.

Artista a primit sute de mesaje de sustinere in urma interpretarii marca “piele de gaina” a imnului national iar cativa internatuti au fost curiosi si cati bani a primit Andra pentru prestatie.

“Sunt curios daca ai cantat gratis, de placere,” a intrebat un fan pe Instagram.

“Cu siguranta! Cu cea mai mare placere pentru astfel de momente, intotdeauna Pro bono!” a raspuns artista.

“Piele de gaina” pe Arena Nationala. Vezi cum a cantat Andra imnul Romaniei alaturi de 50.000 de romani.

Etichete: romania , andra , piele de gaina

Partenerii Nostri