384554728_873801364152418_7352051537432188717_n
Viral

Animalele salbatice au fost surprinse in ipostaze amuzante. Vezi finalistii competitiei Comedy Wildlife

Articol scris de UTV Data publicării:

Competitia Comedy Wildlife Photo Award din Marea Britanie si-a dezvaluit lista de finalisti pentru 2023 iar daca esti un iubitor al pozelor amuzante cu animale, trebuie sa vezi neaparat ce poze au ajuns in finala.

Este solicitat ajutorul publicului pentru sarcina de a revizui imaginile amuzante surprinse de fotografi si de a alege castigatorul categoriei "People's Choice". Mai mult decat atat, fanii au sansa de a castigat si 500 de lire prin tragere la sorti.

Premiile au fost fondate in 2015 de fotografii profesionisti Paul Joynson-Hicks si Tom Sullam, acestia promoveaza conservarea faunei salbatice. Competitia din acest an sustine "Whitley Fund for Nature", o organizatie caritabila din Marea Britanie care ajuta la finantarea ecologistilor din intreaga lume, conform CNN.

Juriul de experti este format din celebritati din UK, precum prezentatoarea Kate Humble si comedianul Hugh Dennis, dar si fotografi renumiti precum Daisy Gilardini si Will Bullard-Lucas.

Castigatorul va fi anuntat pe data de 23 noiembrie, acesta va primi un trofeu lucrat manual dar si o expeditie de o saptamana in Maasai Mara, un safari din Kenya. 

Lista completa cu finalistii competitiei este aici. 

 

Partenerii Nostri