Viral

Cine este romanca de pe covorul rosu de la Venetia care a purtat bijuterii in valoare de 1 milion de euro?

Articol scris de UTV Data publicării:

Who is that girl? <3

La premiera filmului „Ferrari” de la Venetia a luat parte si romanca care l-a cucerit pe Piero Ferrari, moștenitorul imperiului Ferrari.

Romina Gingasu a devenit sotia lui Piero Ferrari în urmă cu doi ani. <3

Frumoasa romanca are 34 de ani si a stralucit pe covorul rosu de la Venetia reusind sa atraga toate privirile celor prezenti. Aceasta a purtat o rochie rosie semnata de un designer roman si a purtat bijuterii in valoare de peste 1 milion de euro.

Piesa de rezistenta a fost colierul creat de brandul exclusivist Roberto Coin, bijuterie cu 104 carate de diamante și 61 de carate de rubine.

Cum s-au cunoscut Romina Gingașu si Piero Ferrari? -„Am rezistat sase luni”

Romina Gingasu a absolvit Academia Tehnica Militara si s-a specializat in ingineria motoarelor de avion, era agent de vanzari la compania producatoare de avioane „Bombardier” atunci cand l-a intalnit pe miliardarul italian. S-au vazut prima oara pe aeroportul privat Milano Linate, unde asteptau un elicopter care sa ii duca pe legendarul circuit de Formula 1 de la Monza. Romanca a incercat sa-i vanda un avion si a reusit sa-l impresioneze pe Piero Ferrari.

"Romina a fost aleasa mea pentru ca este un bun agent de vanzari, a incercat sa-mi vanda un avion, era intr-o divizie privata… Am rezistat sase luni, dupa care ne-am intalnit si ne-am spus OK, putem fi impreuna, putem merge undeva impreuna" a povestit Piero Ferrari.

Ulterior, cei doi au mers intr-o vacanta in Maldive, iar de atunci sunt de nedespartit.

Etichete: ferrari

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri