Viral

Dalai Lama isi cere scuze dupa ce i-a spus unui baietel sa ii "suga limba" (VIDEO)

Articol scris de UTV Data publicării:

Dalai Lama si-a cerut scuze dupa ce a sarutat un baietel pe gura si i-a cerut sa ii "suga limba". What the f...?

La un eveniment public din India, unde au fost prezenti aproximativ 100 de tineri elevi care tocmai abslovisera cursurile Fundatiei indiene M3M, Dalai Lama a facut gesturi care au socat o lume intreaga. Totul s-a petrecut la sfarsitul lunii februarie la templului acestuia din Dharamshala.

Dupa ce clipul cu pricina a ajuns viral, Dalai Lama si-a cerut scuze public pentru ca l-a pupat pe baietel pe gura si i-a cerut sa "ii suga limba" in vazul tuturor. Las clipul mai jos dar !!!ATENTIE!!! imaginile va pot afecta emotional.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Biroul liderului spiritual spune ca a fost un comportament "inocent si jucaus"

"Sanctitatea Sa doreste sa isi ceara scuze baiatului si familiei sale, precum si numerosilor sai prieteni din intreaga lume, pentru durerea pe care cuvintele sale ar fi putut-o provoca. Sfintia Sa tachineaza adesea oamenii pe care ii intalneste intr-un mod inocent si jucaus, chiar si in fata camerelor. El regreta incidentul", a transmis acesta.

Tenzin Gyatso, in varsta de 87 de ani este cel de-al 14-lea Dalai Lama

Este cea mai sfanta figura a budismului tibetan si traieste in exil in India in 1959, cand tibetul a fost anexat de China. Budistii considera ca Dalai Lama este una din multiplele reincarnari ale lui Avalokiteśvara.

Tenzins Gyatso nu este la prima abatere. Acesta s-a mai confruntat in anul 2019 cu un scandal dupa ce a spus ca: "Daca Dalai Lama s-ar intoarce ca femeie ar trebui sa fie foarte atragatoare".

Etichete: dalai lama , scandal

Partenerii Nostri