default
Viral Foto: Facebook/David Popovici

David Popovici a fost pictat pe un bloc din Bucuresti. Vezi cum a reactionat sportivul

Articol scris de UTV Data publicării:

David Popovici, in varsta de 19 ani este campion mondial si european la inot. Sportivul a fost surprins intr-un proiect de arta stradala pe Soseaua Stefan cel Mare din Bucuresti.

Pictura murala are 300 de metri patrati si a durat aproximativ 10 zile si a fost realizata cu zeci de litri de vopsea, cu aproximativ 200 de spray-uri. Mesajul campionului nostru catre tinerii din Romania a fost urmatorul: "Scrie-ti povestea prin sport!".

popovici1

Pictura a fost realizata de Sweet Damage Crew, in cadrul festivalului Outline Streetart Festival, primul festival de arta stradala din Bucuresti. Proiectul a fost cofinantat de Primaria Sectorului 2 Bucuresti si evidentiaza sinergia intre educatie, arta si sport.

"Iubesc Romania pentru ca este o tara a creativitatii, o tara a oamenilor liberi care vor sa o faca si mai buna. Romania creste prin excelenta, prin sport, prin arta, inclusiv arta urbana," a scris David pe contul sau de Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri