Viral

Denis de la THE MOTANS a devenit tatic pentru prima data <3

Articol scris de UTV Data publicării:

Denis de la THE MOTANS a devenit tatic pentru prima data. <3 Sotia sa, Bianca, a dat vestea cea mare pe Instagram. 

Mare fericirea a cuprins familia lui Denis si a sotiei sale, Bianca, devenind astfel parinti pentru prima data. Vestea cea mare a fost data de proaspata mamica, care a postat o imagine emotionanta cu fetița lor.

Denis si Bianca si-au inceput povestea de iubire in urma cu cinci ani si au ales sa-si sarbatoreasca casatoria civila in intimitate, alaturi de familie si prieteni apropiati.

"Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert. Ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am intâlnit la un concert la Dej si de acolo a inceput totul. A fost cea mai romantica intalnire. Dupa concert am zis sa mai stam impreuna de vorba. Si ne-am dus la o benzinarie pentru ca era singura chestie deschisa. Erau la benzinaria aia doar niste sticluțe mici de vodka si i-am zis: Bianca, daca accepti ca asta sa fie prima noastra intalnire, eu pot sa te servesc cu aceste sticlute de vodka. Mi s-a parut atat de stupid si atat de romantic in acelasi timp. Genul ala de romantism care e true. Tin minte ca aveam si niste cani de ceai.

Pentru noi, următorul an, era traditie, Bianca cumpara niste sticlute de vodka. Cu timpul am inceput sa ne apropiem. Nu a durat foarte mult sa ne dam seama ca e ceva special. A fost o chestie super interesanta. Am simtit in ea o cortina de siguranta. Mereu cand ma uitam in ochii ei ma simteam liber să-i spun orice. Bine, nu de la prima intalnire, dupa putin timp. Am simtit ca este ceva diferit acolo. Nu se compara cu nimic din ce am avut pana atunci" a povestit Denis.

Le uram sanatate si fericire <3 Si abia asteptam sa o vedem pe micuta THE MOTANS <3

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: the motans

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri